Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio klub

Rijeka ima novog sportskog direktora: HNL ikona stigla na Rujevicu

Darko Raić-Sudar novi je sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

Rijeka (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Na dan utakmice Rijeke i Osijeka u Supersport HNL-u klub je potvrdio kako je bivši nogometaš Darko Raić-Sudar postao novi sportski direktor kluba s Rujevice. Na ovoj poziciji naslijedit će Roberta Palikuću.

Raić-Sudar poznato je nogometno ime u Hrvatskoj, u igračkoj ulozi svoju je karijeru počeo u Cibaliji i Osijeku, a četiri godine igrao je u Izraelu u redovima Maccabi Netanyje i Bnei Yehude.

Lovrić i Grgić Osijek u 94. minuti šokirao Rijeku i odnio bod s Rujevice: Žaper junak gostiju! divider

Po povratku u Hrvatsku ponovo je nosio dres Cibalije, te Istre 1961 na čijoj je klupi bio i u ulozi trenera. Raić Sudar član je Izvršnog odbora HNS-a, te predsjednik Istarskog županijskog nogometnog saveza.

"Kao prvo želim se zahvaliti svima u Rijeci, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem na ukazanom povjerenju. Veselim se novom izazovu u mojoj karijeri i vjerujem da ću doprinijeti daljnjem uspjehu Rijeke koja je u proteklih deset godina ostvarivala sjajne rezultate, kako na domaćem planu, tako i u europskim natjecanjima", rekao je Darko Raić Sudar za službenu stranicu Rijeke.

Torcida Stigle čestitke HNL-ovog disciplinskog suca: Najviše mora platiti Hajduk, po prstima dobili Dinamo i Rijeka divider

"Rijeka spada među najveće klubove u Hrvatskoj, klub bogate povijesti, što dokazuje iz sezone u sezonu svojim rezultatima. Na meni je da mojim znanjem i iskustvom pomognem da Rijeka nastavi istim putem kao što je to bilo dosad, te da i u budućnosti ostvarujemo dobre rezultate na zadovoljstvo svih nas i navijača Rijeke", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider