Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prisjetio se početaka u blatu

Župarić za Dnevnik Nove TV nakon pobjedničkog gola u finalu MLS turnira

Dario Župarić osvojio je sa svojim Portland Timbersima turnir "MLS is back" na temelju čega je njegova momčad izborila nastup u tamošnjoj Ligi prvaka.

Hrvatski nogometaš Dario Župarić osvojio je s Portland Timbersima "MLS is Back" turnir na temelju kojeg je njegova momčad izborila pravo nastupa u CONCACAF-ovoj Ligi prvaka. On je bio strijelac pobjedničkog pogotka za Portland Timberse koji su u finalu turnira u Orlandu svladali domaći Orlando City s 2:1.

Župarić se u 66. minuti najbolje snašao u kaznenom prostoru Orlanda nakon ubačaja iz kuta te je s tri metra proslijedio loptu u mrežu kroz noge Nanija za, pokazat će se, konačnih 2:1.

gol expired Dani Olmo zabio, RB Leipzig eliminirao Atletico Madrid za polufinale Lige prvaka! divider

"Nakon svega iz najgore godine se u jednomm danu dogodi najbolja moguća godina. Proslavili smo sa stilom. Na bazenu smo bili do jutra i tamo smo dočekali avion. Bilo je pravo slavlje", rekao je Župarić za Dnevnik Nove TV.

Dario Župarić rođen je u Županji 1992. godine, a prve nogometne korake napravio je u tamošnjem Graničaru, da bi potom otišao na kaljenje u Cibaliju.

"Mislim da to neću nikada zaboraviti, to su najljepša vremena. Nisam imao ništa kao ni drugi, a ništa nam nije ni trebalo. Igrali smo u tom blatu, tereni su bili katastrofa, sad da vidim to ne znam dal bi kročio na njega, ali to je put, to odrastanje. Tad sam bio najsretniji kad pada kiša pa izađemo i valjamo se kao svinje."

Simulacija korištenja šake Cormiera protiv Miočića Pogledajte Lucky Punch: Je li Miočićev tim već pogriješio i zašto Cormier gura prste u oči divider

O uvjetima u SAD-u ima samo riječi hvale.

"Što se tiče organizacije, stadiona, kampova, oni su vrh svijeta. To su puni stadioni, ogromni su stadioni, imamo najsuvremenije kampove u svijetu i stvarno sam oduševljen."

Razgovor Darija Župarića za Dnevnik Nove TV pogledajte u priloženom videu.

gol expired VIDEO Prvaci kroz UFC-ovu povijest: Od neuništivnog Couturea do trenutka kada je Miočić "ugasio" Brazil divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider