FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
hoće li opet gađati jetru?

Pogledajte Lucky Punch: Je li Miočićev tim već pogriješio i zašto Cormier gura prste u oči

Više od pola sata čistog uživanja za ljubitelje borilačkih sportova s naglaskom na borbu Miočić – Cormier.

Simulacija korištenja šake Cormiera protiv Miočića (Foto: GOL.hr)

Novo izdanje emisije Lucky Punch posvećeno je onom što svi zajedno čekamo, UFC 252 spektaklu i borbi Miočić – Cormier koju ovu nedjelju možete gledati na GOL.hr-u i Novoj TV, prvo od 4 ujutro u izravnom prijenosu na našem sportskom portalu, a kasnije u snimci od 22:45 na našem TV kanalu.

Lucky Punch donosi vam detaljnu analizu uoči završetka povijesne trilogije. Naš stručni sukomentator Zelg Galešić objašnjava zašto misli da je Miočićev tim već pogriješio, zbog čega je malo razočaran.

''Trebali su bolje lobirati za promjenu lokacije i promjenu veličine kaveza. Milimetri su važni.''

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Simulacija borbe i objašnjenje ubadanja u oči

Zelg u svojoj rubrici MMA škola uz Igora Pokrajca simulira borbu Miočića i Cormiera te objašnjava na primjerima kako dolazi do ubadanja u Stipine oči od njegova ljutog protivnika. Otkriva i koje su opcije za oba borca u ovom meču, hoće li Stipe opet tražiti Cormierovu jetru te koje sve zamke obojicu čekaju u trećoj borbi.

Vlado Boban u goste je ovaj put doveo i našeg ponajboljeg kick-boksača Mladena Kujundžića, kojeg uskoro očekuje turnir u Moldaviji. Kujundžić se dobro snašao s Bobanom i Zelgom u malim provokacijama, a osim zafrkancije dao je i svoje mišljenje o borbama na UFC spektaklu. On je čak imao priliku nekoliko rundi sparirati s Miočićem kada je američki Hrvat bio u posjetu Cro Copu.

Tko će biti pobjednik povijesne UFC trilogije?

Ukupno glasova:

Što kažu kladionice

U emisiji su se komentirali i koeficijenti na svjetskim i domaćim kladionicama. Cro Bet ima zanimljivu ponudu, a svoje su prognoze dali Zelg i Igor Pokrajac, koji je ispunio svoj listić.

Bilo je govora i o novoj zvijezdi UFC-a Seanu O'Malleyju, kojeg ćemo također gledati na UFC 252, ali i o regionalnoj MMA sceni u kojoj smo izbarali Top 5 boraca perolake kategorije.

Pogledajte emisiju Lucky Punch i dobro se zagrijte za ono što nas čeka u nedjelju ujutro. Uživajte…

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider