Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio transfer

VIDEO Dario Šimić odgovorio na vruće pitanje: Ima li Bišćan podršku uprave?

Prvu utakmicu play-offa Europske lige Dinamo - Sparta Prag igra se u četvrtak, 24. srpnja na Maksimiru.

Dinamo se šokantnim porazom od AEK-a oprostio od Lige prvaka za ovu sezonu. Sada sele u europski razred niže, Europsku ligu gdje ih čeka Sparta Prag.

Nakon drame u sudačkoj nadoknadi pred novinare je izašao Dario Šimić, član uprave zagrebačkog kluba, i odgovorio na nekoliko važnih pitanja.

Poput svih navijača Dinama, teško je proživio preokret u posljednjim minutama utakmice, ponosan je na momčad, ali ga brine jedna stvar:

Sadegh Moharrami i Stefan Ristovski Noćna objava Dinama: Pogledajte što su poručili nakon drame u Ateni divider

"Bili smo blizu, možemo reći da smo ponosni na dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost, nismo zatvorili utakmicu i ne možemo biti zadovoljni s time. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u posljednjim minutama"; kazao je pa dodao da igrači trebaju dići glavu:

"Naša sezona traje do kraja ove godine, u četvrtak već imamo novu utakmicu, treba se što prije dignuti i treba dalje igrati. Svaka tri dana bit će novi nastup. Dečki su profesionalci, od nas se očekuje maksimum".

Otkrio ima li Bišćan podršku uprave

Dakako, sve zanima ima li trener Igor Bišćan podršku nakon dva neugodna poraza od grčke momčadi u samoj završnici utakmice:

Dinamo Loše vijesti nakon šokantnog poraza u Ateni: UEFA žestoko kaznila Dinamo divider

"Vjerujem da je to strašan šok za trenera i stožer. Imaju našu maksimalnu podršku, ljudsku, bilo kakvu, kao što su imali do sada. Stojimo im na raspolaganju, a oni moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako podići momčad".

Za kraj, bilo je riječi o transferima:

"Zasad nismo niti jednog igrača prodali, a trojicu smo doveli. Vidjeli smo da možemo parirati pravim momčadima, kao što je AEK. Do 1. rujna traje prijelazni rok pa ćemo vidjeti", rekao je Šimić pa odgovorio odlazi li Šutalo u redove Ajaxa:

"Dosta je blizu tome", zaključio je.

Je li Dinamo zaslužio ispasti od AEK-a?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider