Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Progovorio o Gattusu

Važan igrač Hajduka: "Ponuda me zagolicala. Imam 31 godinu, volio bih pokušati..."

Dario Melnjak vratio se nakon teške ozljede koljena koju je zadobio prije osam mjeseci.

Dario Melnjak (u sredini) (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Važan faktor u novoj sezoni Hajduka bit će Dario Melnjak, koji se vraća nakon teške ozljede koljena. Osam mjeseci trajao je oporavak, no u prijateljskom susretu protiv Radomlja pokazao je naznake stare forme:

"Koljeno dobro reagira, neka se tako i nastavi. Svakim danom sve je bolje, svaki dan nešto novo otključaš u glavi ili nozi. Možda mi je bilo najteže kad se počelo maksimalno raditi, više od 1000 čučnjeva svaki dan, a to je bilo u vježbi od 300, 400 ponavljanja. To je bio najteže razdoblje za glavu, počinje raditi sve, a ništa ne možeš", kazao je u velikom razgovoru za Dalmatinski portal.

Mnogi smatraju kako je njegov izostanak u velikoj mjeri utjecao na Hajdukove loše igre u proljetnom dijelu sezone kada su se borili za naslov prvaka:

"Volio bih da sam imao utjecaja na sezonu i rezultate. Cijelo vrijeme bio sam mišljenja da nas je dosta dotuklo kad su krenule ozljede Livaje, Uremovića i ostalih. Odjedanput je kadar bio uzak, baš nas je pogodilo."

Za Gennara Gattusa i njegov stručni stožer ima samo riječi hvale.

"Kad se službeno objavilo da je Gattuso novi trener, bio sam u vožnji, stalno su mi dolazile poruke. Svi na to gledamo jako pozitivno. Super ekipa, cijeli je stožer zanimljiv i pozitivan. Istovremeno su srdačni, a uz to te guraju da budeš bolji. Naravno, uz disciplinu, prijateljski su nastrojeni, kao strogi otac."

Gattuso je na glasu kao trener koji voli dosta jake treninge.

"Kad sam bio mlađi, bio je ruski stil priprema. Znalo je biti gore, radimo jako, ali trener je razuman. Zna kad je vrijeme za odmor."

Bivši sportski direktor Mindaugas Nikoličius otkrio je kako su prošle godine imali ponudu za Melnjaka od Espanyola:

"Za Hajduk nije bila OK ponuda. Bila bi da sam bio top, da se ušlo u prvu ligu. Za mene karijerno bi bila dobra jer još nisam prilike igrati u Ligama petice. Ponuda me zagolicala, dobar klub, šansa da igram La Ligu. Imam više od 30 godina, volio bih pokušati i sebi dokazati da mogu igrati te lige."

Luka Modrić u očaju nakon remija Hrvatske s Italijom Lukin očaj izazvao histeriju: "Modrićeve suze rasplakale su Tursku, a Hrvatska mora dobro paziti" divider

Ante Majstorović Sve dogovoreno! Stoper uskoro stiže na Rujevicu, još liječnički i potpisat će na dvije godine divider

Edin Džeko i Stevan Jovetić Susjedi bruje o senzacionalnom transferu: Igrao s Džekom u Cityju, a sad potpisuje za BiH klub? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost,,, ⚽
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix