Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi preokret?

Darijo Srna opet u kombinaciji za transfer života!

Opet se u Barceloni priča kako bi se na zimu mogao dogoditi spektakularni transfer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih se mjeseci ime bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne u katalonskim medijima više puta dovodilo u vezu s aktualnim prvakom Španjolske. Barceloni je prijeko potreban desni bek, jer nakon odlaska Danija Alvesa u Juventnus Aleix Vidal nije ispunio očekivanja.

Bivši nogometaš Seville u stalnom je tihom sukobu s klubom jer mu Luis Enrique jednostavno ne vjeruje, pa poziciju desnog beka opet krpa veznjak Sergi Roberto koji je to isto činio prošle sezone dok je Alves bio ozlijeđen, a Vidal nije imao pravo nastupa.

Srna je, kao i još neki nogometaši, stalno prisutan u katalonskim medijima, no prije nekoliko tjedana nekako se njegovo ime počelo spominjati s onima od kojih je Barca navodno odustala. Ovaj je tjedan izgleda ponovo krenula ''akcija Srna''.

Da je Darijo opet u kombinaciji objavila je Televisió de Catalunya TV3. Katalonska TV postaja tvrdi kako je to igrač koji odgovara Barci i stigao bi besplatno jer mu ugovor ističe sljedeće ljeto. Oni bi ga htjeli već na zimu jer Šahtar 34-godišnjem legendarnom kapetanu ne bi vjerojatno branio da pri kraju karijere ostvari transfer života.

Priznanje za veliku karijeru

Bio bi to dobar posao za Barcu, jer sa Srnom bi dobili iskusnog beka praktički besplatno. On bi bio privremeno rješenje dok se strateški ne pronađe desni bek za duži period i svi se slažu kako bi se brzo snašao zbog načina na kojeg je zadnjih 10 godina Šahtar igrao.

Najveća želja Barce još uvijek je njihovo dijete Hector Bellerin. S Arsenalom je potpisao novi ugovor, ali to ne znači puno osim što su Topnici u boljoj pregovaračkoj poziciji. Neće ga pustiti za ispod 50 milijuna eura, a Katalonci vjerojatno ne misle toliko platiti. Stephan Lichtsteiner je konkurirao kao privremeno rješenje, a za budućnost je u obzir uzet bek Portugala i Southamptona Cédric Soares.

Bilo bi lijepo vidjeti Srnu u dresu Barcelone u društvu bivšeg suigrača Ivana Rakitića, ali i ponajvećih svjetskih zvijezdi Lea Messija, Neymara, Luisa Suareza, Andresa Inieste i ostalih. Dva Hrvata u Realu i dva u Barceloni, to uistinu malo koja zemlja ima. A Darijo je nakon svega to i zaslužio. Držimo mu fige…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider