Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''...u glavi nastane promaja...."

Vratar Dinama poput talijanskih odbojkašica: Titulu proslavio potpuno gol u svlačionici

Danijel Zagorac objavio je najluđu fotografiju s Dinamova slavlja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo proslavio je obranu naslova hrvatskog prvaka pobjedom protiv svog najvećeg rivala Hajduka. Na Maksimiru ni kiša nije pokvarila slavlje nakon utakmice koje se kasnije preselilo u svlačionicu.

Tamo je, barem prema fotografiji koju je objavio na Instagramu, jedan od najveselijih bio rezervni vratar Modrih Danijel Zagorac.

Njegov mlađi kolega Dominik Livaković sjajno je branio u derbiju i jedan je od najzaslužnijih za pobjedu, a Zagorca pamtimo od prošlog ljeta, kada je taj dio sezone bio na vratima Dinama.

"Kad 32 godine odu u vitar i u glavi nastane promaja...", napisao je Zagorac uz fotografiju na kojoj je potpuno gol iz pehara.

Nešto slično napravile su nedavno odbojkašice talijanskog Imoca Volley Conegliana pa ne znamo jesu li one bile Zagorcu inspiracija za ovakvu proslavu.

Veselo je bilo osim terena i svlačionice i na večeri dinamovaca. Pjevalo se, plesalo, a Katalonac Dani Olmo, koji najvjerojatnije odlazi iz Dinama, čak je zapjevao i pjesmu Halida Bešlića. Toliko se mladi nogometaš prilagodio životu u Hrvatskoj...

Odbojkašice Imoco Volley Conegliana (Instagram) Ludo slavlje talijanskih odbojkašica: Potpuno gole iza pehara, hrvatski izbornik oženjen jednom od njih divider

 


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider