Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istinska legenda

Subašić se emotivno oprostio od kluba u kojem je proveo najveći dio karijere

Zadranin će u listopadu navršiti 36 godina, ali će, vrlo je izvjesno, na još neko vrijeme nastaviti svoju karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danijel Subašić broji svoje posljednje dane u Monacu, klubu u koji je stigao još tamo u siječnju 2012. godine.

Monaco je ovog ponedjeljka objavio kako će Subašić 30. lipnja, dokad mu vrijedi aktualni ugovor, napustiti njihove redove.

Ne zna se još gdje će bivši hrvatski reprezentativac nastaviti svoju karijeru, ali čini se da je izgledno kako neće završiti s aktivnim igranjem nogometa. Subašić će u listopadu proslaviti 36. rođendan i sigurno može još nekoliko godina braniti na visokoj razini.

"Vrijeme prolazi, ljubav ostaje"

Nakon Monacove objave oglasio se i Subašić koji se emotivnom objavom na Instagramu oprostio od svog uskoro bivšeg kluba.

gol expired Monaco potvrdio: Danijel Subašić nakon osam i pol godina odlazi iz kluba divider

"Puno hvala na ostvarenju snova, uvijek ću biti jedan od vas. Nakon gotovo 300 odigranih utakmica vrijeme je za reći doviđenja i hvala za svu podršku navijača i svih zaposlenika kluba koji su uz mene od prvog dana. Vrijeme prolazi, ljubav ostaje. Daghe Munegu (Naprijed Monaco nap.a.). Hvalaaaa", napisao je legendarni Suba.

U Monacu je proveo osam i pol godina karijere, u matičnom Zadru pet, a u Hajduku tri i pol. S Poljuda je stigao u Kneževinu i ušao u legendu Monaca, postavši drugi vratar u povijesti tog kluba po broju nastupa. Kad je Subašić potpisao ugovor, Monaco se nalazio u drugoj ligi i tada je započinjao njihov uspon prema vrhu, a sve je kulminaciju doživjelo 2017., s osvojenim naslovom prvaka Francuske ispred favoriziranog PSG-a i igranjem u polufinalu Lige prvaka gdje ih je tijesno izbacio Juventus.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider