Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali ne prekida karijeru

Roma nakon 18 godina ostaje bez još jedne legende: Samo je Totti duže igrao

Više od njega nastupa za Romu ima samo Francesco Totti.

Daniele De Rossi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Veznjak Rome i talijanske reprezentacije Daniele De Rossi okončat će 18-godišnju igračku karijeru u tom klubu na kraju ove sezone, objavio je talijanski prvoligaš.

Roma navodi kako će zadnja prvenstvena utakmica, kod kuće protiv Parme, biti zadnja De Rossijeva u dresu kluba u koji je došao kao tinejdežer 2000. De Rossi je odigrao 615 utakmica za Romu i zabio 63 gola u svim natjecanjima. Više od njega nastupa za Romu ima samo Francesco Totti.

U dresu talijanske reprezehtacije De Rossi je odigrao 117 utakmica, a 2006. je bio i svjetski prvak s reprezentacijom. U dresu Rome dvaput je osvojio talijanski kup.

"Svi ćemo plakati kada zadnji put obuče žuto-crveni dres protiv Parme, ali poštujemo njegovu želju da nastavi karijeru u 36. godini dalje od Rome", izjavio je predsjednik kluba James Pallotta.

Kakvo će to ljeto biti: Ovo bi trebalo biti 10 najskupljih transfera koji će dostići 100 milijuna eura Eriksen, Dybala, Griezmann i Coutinho (Foto: AFP) Cristian Eriksen Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) +4 Antoine Griezmann (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider