Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već je bio u Deželi

Branič Dinama otišao na posudbu u Sloveniju do kraja sezone

Daniel Štefulj (23) do kraja sezone posuđen je Celju

Daniel Štefulj (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Dosadašnji branič zagrebačkog Dinama Daniel Štefulj (23) do kraja sezone posuđen je Celju, objavio je slovenski prvoligaš.

Štefulj je već igrao u Sloveniji, kao igrač Rijeke je sezonu 2018/19. proveo na posudbi u Krškom upisavši 33 nastupa u prvenstvu i kupu.

Mirko Barišić i Krešimir Antolić Evo kako bi se mogao rasplesti rat za Dinamo: Antolićevoj struji prijeti snažan udarac, treća opcija ulazi u Maksimir divider

Prvu polovicu sljedeće sezone proveo je na posudbi u Varaždinu, potom se vratio u Rijeku, a u siječnju 2021. je potpisao za Dinamo.

"Mogu reći samo pozitivne stvari i jako sam sretan što sam ovdje. Vidio sam da je riječ o jako dobroj momčadi koja želi igrati. I meni se sviđa i mislim da mi ovakav stil igre odgovara," poručio je Štefulj.

Igrači Rijeke Veliki posao na Maksimiru: Dinamo kupuje Rijekina dragulja za pet milijuna eura? divider

Kada je Štefulj prvi put igrao u Sloveniji, bio je dio rezultatski neopterećene momčadi, no sada je postao dio momčadi koja otvoreno koketira s najvišim mjestima.

"Važno mi je da igramo ofenzivno i da pobjeđujemo. Sviđa mi se što klub ima velike ambicije i vidjet ćemo što će biti do kraja sezone," dodao je.

U sezoni 2021/22. i prvom dijelu ove sezone upisao je 18 nastupa za "modre".

Celje se trenutačno nalazi na drugom mjestu slovenskog prvenstva sa 37 bodova, 14 manje od vodeće Olimpije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider