Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više nego PSG za Neymara

Škrti predsjednik izvjesio cijenu za glavnu zvijezdu: To bi bio novi svjetski rekord!

Na posljednja nagađanja glede odlaska glavne zvijezde, oglasio se predsjednik Spursa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hoće li Harry Kane uskoro napustiti Tottenham u kojemu je s lanjskim finalom Lige prvaka dosegao nekakav vrhunac, pitanje je koje se aktualiziralo proteklih dana, uoči nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka.

Kane je ponajbolji centralni napadač svijeta, a k tome je i toliko mlad (na ljeto će 27) da su najbolje godine pred njim i još drugo može biti sjajan na onoj najvišoj razini.

Zna to i Florentino Perez koji je nedavno krenuo u ispitivanje terena za dolazak engleskog reprezentativca.

gol expired Real u šopingu na omiljenoj adresi: Perez bi igrača kojeg će biti "nemoguće" dovesti divider

Cijelu priču zapravo je zakotrljao sam Kane koji je prije dva tjedna u razgovoru za Sky Sports bivšem igraču Tottenhama Jamieju Redknappu rekao kako "prije ili kasnije u svojoj karijeri želi osvajati trofeje".

A u Tottenhamu ih se, dosta je izvjesno, baš i neće naosvajati.

Tko će, u doba pandemije koronavirusa, dati 227 milijuna eura za jednog igrača?

Na sam Uskrs pak s ekskluzivno pričom izašao je Daily Mail koji donosi kako je predsjednik Daniel Levy spreman prodati Kanea u Manchester United za iznos od 200 milijuna funti.

Levy je poznat kao iznimno neugodan pregovarač, znaju to vrlo dobro u Realu gdje su dvaput vodili teške bitke s njim, kad su kupovali prvo Luku Modrića, a zatim i Garetha Balea.

gol expired Seksi Argentinka otkrila što joj najviše nedostaje u vrijeme karantene divider

Što se ove cifre tiče, tih 200 milijuna funti u eurima iznosi 227 milijuna što bi značilo da će, ukoliko United ili bilo koji drugi klub pristane kupiti Kanea, biti ujedno i postavljen novi svjetski rekord. Zasad je najskuplji transfer u povijesti nogometa onaj Neymarov iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura.

Bilo kako bilo, Levy je svoje rekao, a krije li se iza ovako visoko postavljene letvice želja da ohladi sve zainteresirane klubove ili zbilja misli da može toliko dobiti za svoju glavnu zvijezdu u ovo doba pandemije koronavirusa, to ćemo saznati tek nakon što netko zaista i uđe u pregovore sa Spursima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider