Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od galame nema ništa

Stopostotni invalid Domovinskog rata opet oduševio navijače Hajduka lijepom gestom

Navijač koji je svojedobno oduševio hajdučku javnost ponovno se istaknuo.

Trener Hajduka Željko Kopić i navijač Daniel Križek (Foto: Naš Hajduk) (Foto: Naš Hajduk)

Daniel Križek, stopostotni invalid Domovinskog rata proteklog je vikenda prevalio put od svoje Slatine do Splita, kroz snijegom i ledom okovanu Hrvatsku, kako bi uplatio 7500 kuna i upisao svoje ime u tematski park Hajdukovih navijača na Poljudu.

Križek se i ranije uključio u veliki projekt udruge Naš Hajduk koja je kupila 24,53 posto dionica Hajduka i sad ih najvažnijom etapom projekta treba otplatiti. On je prije godinu i pol također putovao cijelu noć iz Slatine kako bi donirao 1911 kuna za mjesto na trećem dresu Hajduka, pobravši simpatije i respekt hajdučke javnosti.

Isti razlog doveo je Daniela i na utakmicu sa Slaven Belupom protekle subote.

"Hajduk mora ostati naš. Nema ništa ljepše nego biti uz svoj klub, a na ovaj način biti ću uz Hajduk za sva vremena", rekao je Križek i poslao poruku svim ostalim navijačima koji se još uvijek dvoume oko priključivanja projektu 'Za sva vrimena'.

"Od puno galame nema ništa. Ako se voli Hajduk, onda se za njega treba tu i tamo žrtvovati. Ja ga volim, volim do groba."

Navijači se u projekt "Za sva vrimena" mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kuna) ili s godišnjim (od 324 do 1800 kn), tako da ili osobno dođu u Odjel za članstvo na Poljudu ili da to učine za nekoliko minuta na www.nashajduk.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider