Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji s kojim je igrao

Dani Osvaldo progovorio o Tottijevoj veličini: ''Moralo je s njim biti nešto loše, rekao sam mu da ga supruga vara''

Bivši napadač Rome Dani Osvaldo nije komplimentirao Francescu Tottiju samo zbog njegove nogometne genijalnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobro poznati napadač Dani Osvaldo, koji nakon četverogodišnje stanke trenutno igra za Banfield u Argentini, kaže da je Francesco Totti ''bio najbolji igrač s kojim je ikad igrao''.

No, osim što je vidio njegovu magiju na terenu za vrijeme svog boravka u Romi, Osvaldo je naglasio kako je za ''Il Capitana'' sve bilo savršeno.

''Rekao sam mu da ga prema mom mišljenju njegova supruga vara, jer ne postoji način da bude tako savršen. Bio je zgodan, ali nije imao problema ni s privatnim životom'', rekao je Osvaldo za TNT Sports.

''Bio je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao, bio je samo pozitivan. Moralo je s njim biti nešto loše, zar ne? Ali ne, njegov brak je bio vrlo sretan'', dodao je rođeni Argentinac s talijanskom putovnicom.

U istom intervjuu 34-godišnji Osvaldo otkrio je kako su mu Totti i druga ikona Rome Daniele De Rossi pomogli kad je upao u nevolje.

gol expired Bivši suigrač Cristiana Ronalda objasnio njegov uspon do vrha: ''Maltretirali su ga, ali nikad nisam sreo takvu osobu'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider