Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ušao s klupe i zabio

Nije mu dugo trebalo: Dani Olmo zabio prekrasan prvijenac u dresu Leipziga

Dani Olmo zabio je prvi pogodak u dresu RB Leipziga u utakmici njemačkog DFB Pokala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo zabio je prvijenac u dresu RB Leipziga! Španjolac je ušao na početku drugog poluvremena utakmice DFB Pokala protiv Eintrachta u Frankfurtu, te je lijepo poentirao u 69. minuti utakmice. 

Angelino je ubacio prizemnu loptu prema vrhu šesnaesterca, Timo Werner ju je nesebično propustio kroz noge, a Olmo ju je isprve, unutarnjim dijelom kopačke, neobranjivo poslao u lijevi donji kut domaćeg vratara.

gol expired Kovačić otvorio dušu i otkrio zašto je napustio Real: "Zaslužio sam igrati u finalu Lige prvaka" divider

To nije bilo dovoljno da bi se izbjegao 3:1 poraz u osmini finala Njemačkog kupa. Eintracht je u prvom poluvremenu poveo golom Andrea Silve (17-11m), a na 2:0 je početkom nastavka povisio Kostić (51).

Olmo je potom u 69. minuti smanjio na 2:1 i vratio nadu Leipzigu, ali do potpunog povratka u susret nisu došli. Iako su do kraja utakmice preselili igru na domaću polovicu, nisu uspjeli stići do poravnanja. Štoviše Kostić je u petoj minuti sudačke nadoknade iz protunapada pogodio za konačnih 3:1.

U četvrtfinale se plasirala i Fortuna iz Dusseldorfa koja je kao gost svladala Kaiserslautern s 5:2.

Modrić i Perišić slave pogodak u Rusiji (Foto: AFP) Perišić se javio iz bolnice i pokazao od čega je sazdan: Tvrda je to hrvatska kost divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider