Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio planove za Novu TV

Dinamova katalonska senzacija ne razmišlja o odlasku: "Mislim samo na Dinamo''

Dani Olmo je oduševio na pripremama, u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio je svoje buduće planove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

19-godišnji Dani Olmo zaradio je brojne čestitke za svoje igre u Turskoj i po mnogima je najbolji Dinamov igrač zimskih priprema. U šest utakmica ubilježio je dva pogotka i tri asistencije, a kao poseban ističe se pogodak protiv danskog Sonderjyskea, kada je Olmo postigao pravi eurogol.

"Dobro je bilo na pripremema. Ne samo ja, nego cijela ekipa. Mislim da dobro smo odradili i mislim da mi smo spremni za ovo što nas čeka."

Nakon što je prije tri i pol godine doveden iz pomlatka Barcelone, Olmo je u Dinamovom dresu pravu afirmaciju dočekao prošle jeseni. Sve je krenulo golom u derbiju protiv Hajduka...

"Ponosam sam na to. Znam da je Dinamo - Hajduk je kao u Španjolskoj Barcelona - Real Madrid. Jako sam sretan zbog toga, ali to nije sve. Treba još raditi."

I treba raditi jer konkurencija je jaka. Uz Soudanija, tu je čini se probuđeni Ante Ćorić te novo važno pojačanje Izet Hajrović.

"Svaka konkurencija je dobra, zato momčad radi bolje i onda je to dobro za konkurenciju. Tako ćemo osvojiti i Ligu i kup."

Inače, Olmo je dio menadžerske agencije koja brine o karijerama nekih velikih igrača poput Garetha Balea iz Real Madrida, sjajnog Islanđana Gylfija Sigurdssona ili portuglaskog reprezentativca Adriena Silve. Pa što on misli kad bi mogao ostvariti inozemni transfer?

''To je dalek put. Nije to od danas do sutra. Sad ne mislim o ničemu osim o Dinamu. Liga nije još završena, trebamo šest mjeseci raditi da osvojimo prvenstvo."

Dinamo ga odavno vidi kao nositelja igre i potencijalni višemilijunski unosni posao. A on bi svojim igrama u nastavku sezone to doista i mogao potvrditi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider