Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastup pod upitnikom

Olmo se ozlijedio na treningu: Propušta završnicu Lige nacija?

Ofenzivni vezni RB Leipziga ozlijedio se na posljednjem treningu španjolske reprezentacije i upitan je njegov nastup na final fouru Lige nacija.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Dani Olmo posljednji trening španjolske reprezentacije završio je ranije od predviđenog zbog ozljede koju je pretrpio. Jedna od ključnih igrača izbornika Luisa de la Fuentea zbog toga upitan je za nastup u prvoj utakmici protiv Italije u Ligi nacija.

Usprkos tome Olmo će otputovati s ostatkom momčadi u Nizozemsku. Ondje će proći potrebne preglede kako bi se ustanovila težina pretrpljene ozljede. Izbornik De la Fuente imati će samo 24 sata za donošenje odluke hoće li umjesto Olma pozvati drugog igrača s pretpoziva ili će ostati pri svojoj integralnoj momčadi koju je odabrao.

Stipe Antonijević VIDEO Vatreni stigli u najveću luku Europe: Dočekale ih visoke temperature, a evo što čeka navijače divider

De la Fuente je na klupi zamijenio Luisa Enriquea nakon ispadanja Španjolske na Svjetskom prvenstvu. Olmo je odmah na njegovom debiju protiv Norveške oduševio i zabio prvi gol u visoko 3:0 pobjedi.

Bila je to prva i jedina Olmova utakmica pod novim izbornikom jer je sljedeću protiv Škotske propustio zbog ozljede. Čini se kako ga je i sada sustigla slična sudbina te bi zbog ozljede mogao na preuranjeni odmor i rehabilitaciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider