Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo zdrava ishrana

Olmo poslije dvije godine ponovo jede meso: "Mislio sam da mi šteti i izbacio ga iz dijete, ali..."

Dani Olmo ispričao je za njemačke medije kako je zbog problema s ozljedama na početku tekuće sezone ponovo počeo jesti meso.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Bivši Dinamov nogometaš, a sad igrač RB Leipziga i španjolske reprezentacije Dani Olmo za njemačke medije otkrio kako je zbog ozljeda morao ponovo revidirati svoj režim ishrane i vratio je meso u svoju prehranu zbog problema s ozljedama poslije dvije godine.

Joško Gvardiol u Leipzigu VIDEO Gvardiol se vratio u Leipzig i dobio prekrasan doček suigrača divider

Dani je proživio malu noćnu moru 2021. godine s ozljedama i misleći da je problem u ishrani, izbacio je meso s menija. Dugo se mučio s povratkom poslije dva puknuća butnog mišića u studenom i prosincu, govorio je o tome svojedobno u intervjuu.

"Imao sam vremena proširiti krug ljudi oko mene koji me savjetuju o svemu, fitnesu, psihološkom aspektu i ishrani. Primjerice, loše sam se osjećao fizički kad bih jeo meso, pa ću ga zasad izostaviti iz prehrane", govorio je tad.

Achraf Hakimi i Dani Olmo Dinamo zadovoljno trlja ruke: Stigla nemoralna ponuda za Olma, evo koliko će zaraditi Modri divider

Nije ga jeo dvije godine

Izdržao je dvije godine, no poslije problema s ozljedom na početku tekuće sezone, od koje se oporavio tek mjesec dana uoči početka Svjetskog prvenstva u Katru, odlučio se na novu promjenu, odnosno povratak na staro.

Darijo Srna Olmo sve bliže Premier ligi, a Dinamo novim milijunima: Između Modrih i love stoji Darijo Srna divider

Novinari SportBilda upitali su ga boji li se novih ozljeda.

"Uvijek nastojim misliti pozitivno, sad sam zdrav i to je najvažnije. Poslije problema s ozljedama sam malo se promijenio, primjerice, poslije dvije godine ponovo jedem meso. Mislio sam da je zapravo loše za mene i odustao sam od njega potpuno, no kad su se ozljede vratile, morao sam ponovo malo mijenjati prehranu", objasnio je.

Tablica Bundeslige:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider