Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kuha se posao

Olmo sve bliže Premier ligi, a Dinamo novim milijunima: Između Modrih i love stoji Darijo Srna

Chelsea želi Danija Olma, propadne li posao s Mihajlom Mudrikom, kojeg Darijo Srna pokušava prodati u Londonu.

Darijo Srna (Foto: DNEVNIK.hr)

Očekuje se kako će Mihajlo Mudrik biti jedno od najspominjanijih imena prijelaznog roka, za njegov potpis tuku se Chelsea i Arsenal. Daily Mail piše kako je Dani Olmo rezervna opcija Chelseaju, odluči li se Ukrajinac za Arsenal.

Darijo Srna i Šahtar traže okruglih 100 milijuna eura za njega i to je zasad kamen spoticanja objema zainteresiranima, bivši kapetan hrvatske reprezentacije u Londonu je na pregovorima, a vijesti o tom poslu nestrpljivo osluškuju u taboru bivšeg dinamovca Danija Olma.

Ispriječi li se Srna i Šahtarovi zahtjevi na putu Chelsaju do mlade ukrajinske zvijezde, pokušat će kupiti Olma i već su navodno poslali upit za njega, a cijena bi trebala biti oko 60 milijuna eura, pišu Englezi. Time bi profitirao i zagrebački Dinamo koji je pri prodaji Danija u Leipzig osigurao 20 posto od njegova budućeg transfera, a to bi trebao biti iznos od oko 12 milijuna eura.

Ta je opcija puno isplativija za Chelsea jer bi dobili igrača identične kvalitete, ako ne boljeg i dokazanijeg od Mudrika za gotovo dvostruko manji iznos. Ne dogovore li se ni s jednim ni s drugim, prebacit će se na Marcusa Thurama iz Borussije Monchengladbach.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider