Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema li se osveta?

Dani Alves blizu novog kluba, mogao bi terorizirati Barcelonu još godinu dana

Dani Alves dobio je slobodne papire u Barceloni pola godine prije starta SP-a u Kataru, a sad bi mogao nastaviti u Mallorci

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski veteran Dani Alves drugi put u karijeri napustio je Barcelonu i više se ne planira vraćati. Nadao se kako će SP u Kataru dočekati u crveno-plavom dresu, međutim nisu odlučili nastaviti suradnju i Alves je sad ostao bez kluba nekoliko mjeseci uoči početka Mundijala.

Iako više nema klub, cilj mu je ostao isti, zaigrati na Svjetskom prvenstvu za Brazil pa nema namjeru zasad napuštati Europu. Portal Diario de Mallorca objavio je kako je ponuđen Mallorci te kako bi u njihovom prvoligašu mogao izbrusiti formu za SP.

Gavi i Vinicius Junior Real pretekao Barcelonu i potvrdio novog igrača cijene milijardu eura divider

Klub s otoka prošle sezone je izborio još godinu dana među španjolskom elitom, a u narednoj sezoni imaju malo veće ambicije od borbe za ostanak i smatraju kako bi im Alvesovo iskustvo dobro došlo.

Barcelona ga izitrala pred Mundijal

Brazilac je svakako dovoljno kvalitetan i u 40. godini boriti se za mjesto na desnoj strani obrane. Barcin šef Laporta i društvo osluškuju glasine koje stižu s tog španjolskog otoka jer bi im se ovako Alves mogao vratiti u ligu i terorizirati ih još godinu dana.

gol expired Barcelona razočarala navijače i javnost: Kakav je to odnos prema legendi kluba divider

Katalonci su vratili Alvesa u klub kad je stigao Xavi na klupu, postavio im je samo jedan uvjet kako bi se vratio, da mu ponude ugovor do SP-a, bio je spreman čak potpisati na sezonu i pol, ali Barcelona ga je izigrala i dala mu slobodne papire ovo ljeto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider