Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"mourinho je prljav"

Dani Alves raspalio po Barci: "To su obični nezahvalnici!"

Manje od godine dana nakon što je bez odštete napustio Barcelonu i potpisao za Juventus Dani Alves oštro je i bez dlaka na jeziku govorio o svom bivšem poslodavcu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni igrač Juventusa Dani Alves iskoristio je intervju za novine ABC kako bi iznio dio prljavštine o svom bivšem poslodavcu - Barceloni. Alves je prošlog ljeta napustio katalonski klub bez odštete i potpisao za talijanskog velikana. Rastanak s Barcelonom nije bio nimalo lijep.

"Volim znati da me klub treba. Volim se osjećati potrebnim. Ako me netko ne želi, odlazim. U posljednje tri sezone u Barceloni konstantno sam slušao da odlazim, ali me nitko nikada o tome nije obavijestio. Bili su nepošteni i nezahvalni prema meni. Nisu me poštivali. Ponudili su mi novi ugovor tek kada je FIFA zabranila dovođenje novih igrača. Tako se Barcelona odnosi prema svojim igračima koji "lome kičmu" za klub. To su obični nezahvalnici", ispričao je Brazilac.

U intervjuu je progovorio o puno stvari, pa i o Cristinu Ronaldu kojeg navodno mrzi.

"Novinari su iscenirali cijelu situaciju. Kada bi ljudi samo znali koliko ja poštujem Cristiana Ronalda. Jako poštujem Cristiana, oca Cristiana Juniora, sina Dolores i Josea. On i ja se jako poštujemo, a sve što su novinari pisali je laž".

Dani Alves bio je jedan od najvažnijih igrača Barce u utakmicama protiv Reala kada je Kraljevski klub vodio Jose Mourinho.

"Taj Real nije znao prihvatiti poraz. On je prljavi trener", rekao je iskreni Alves i otkrio da se razočarao u nogomet.

"Nogomet i slava su mu razočarali. Do sam bio klinac sam vježbao autograme kako bi ih jednog dana mogao dijeliti svojim fanovima. Sada kada sam poznat vidim negativnu sliku slave. Nogomet i slava donose ljubomoru, licemjerje i lažna prijateljstva".

Dani Alves ima 33 godine i pred zalaskom je svoje karijere koju će vjerojatno završiti u Juventusu.

"Nakon što kažem zbogom nogometu ubacit ću se u glazbenu industriju. Muzika je moja velika strast".

Dani Alves igrao je za Barcelonu od 2008. do 2016. godine. U tom je periodu osvojio šest naslova prvaka Španjolske, tri Lige prvaka, četiri Kupa kralja i španjolska Superkupa, te po tri UEFA-ina superkupa i FIFA-ina Klupska svjetska prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider