Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bomba' niotkuda

Katalonci u šoku: 'Skandalozno! Brazilac odlazi besplatno u Juve'

Barcelona je, sudeći prema napisima medija, krenula u rasprodaju svojih prvotimaca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski dnevnik Sport objavio je šokantnu vijest za navijače Barcelone. Naime, nakon što je u prijepodnevnim satima objavljeno kako Javier Mascherano vjerojatno napušta redove katalonskog diva i odlazi u Juventus, u večernjim satima srijede isti je izvor pustio vijest da klub napušta Dani Alves, da odlazi u Juventus i to potpuno besplatno!

Nejasno je iz kojeg razloga desni bek brazilske reprezentacije, koji ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2017. godine, odlazi besplatno u Juventus, kao ni točan razlog. Alves je proveo osam godina u Barceloni te je tijekom svih bio standardni član prve momčadi. Osvojio je 23 trofeja, između ostalog šest naslova prvaka Španjolske i tri Lige prvaka.

Dnevnik koji je objavio ovu vijest nazvao ju je skandaloznom, prije svega iz razloga što Brazilac odlazi bez odštete. Ukoliko Barcelonu napusti i Javier Mascherano, klub će imati velikih problema u slaganju momčadi za iduću sezonu. Takvu dvojicu obrambenih igrača teško će nadomjestiti bez problema.

Moguće je da Barcelona prodaje neke kvalitetnije igrače kako bi se izvukla iz navodne financijske krize u koju su ju uvalili Luis Suarez, Leo Messi i Neymar. Financijski prohtjevi najvećih zvijezda rastu iz godine u godinu, a to Barcelona, prema pisanju nekih portala, teško može pratiti. Stoga je potrebno da se prodaju neki igrači i skine se uteg visoke plaće s klupskog budžeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider