Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sve je dogovoreno'

Težak udarac za Katalonce: Barcelona ostaje bez 'generala' obrane?

Barcelona predstojećeg ljeta kreće u preslagivanje svoje obrane...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju katalonskog dnevnika Sport, Barcelona bi ovoga ljeta mogla ostati bez 'generala' obrane - Javiera Mascherana. Argentinac je kako prenose španjolski mediji 'uteg' Barcine svlačionice, pa stoga trener Luis Enrique traži zamjenu na toj poziciji. Spominje se stoper Deportiva, čovjek s posudbe iz Benfice, Sidnei.

Neimenovani izvor blizak Juventusu pustio je informaciju u optjecaj. Tvrdi da je Juventus postigao usmeni dogovor s argentinskim obrambenim igračem, koji ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2018. godine. Ako ga Barca želi prodati, ovo je ljeto prava prilika za to.

Nagađa se da Juve nudi Mascheranu trogodišnji ugovor s osjetno boljim primanjima od onih koje ima u katalonskom klubu. Argentinac je ove sezone bio standardni igrač momčadi Luisa Enriquea, koja se ponovno domogla dva trofeja - prvenstvo i Kup kralja. Međutim, Mascherano je 'problematičan lik, koji često ulazi u konflikt sa suigračima', a ne zaboravimo i da on poput Messija i Neymara ima problema s utajom poreza.

Za koliko bi novaca Barca bila spremna pustiti 'generala' obrane teško je reći, no njegova aktualna tržišna cijena iznosi 15 milijuna eura. Manje od tog iznosa transfer sigurno neće iznositi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider