Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Duga povijest sukoba

Omražen među zvijezdama Reala: Finale Lige prvaka budi i jedno staro rivalstvo

U subotu navečer na rasporedu je finale Lige prvaka između branitelja naslova Real Madrida i Juventusa, a koje će probuditi i neka stara rivalstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dosta slučajeva kada su se Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos našli na suprotnoj strani s Danijem Alvesom bilo je vatrometa. Brazilac ima dugu povijest verbalnih sukoba s dvojcem Reala i nije jedan od omiljenijih igrača u Madridu.

Niti je to bio s Barcelonom niti će biti u finalu s Juventusom. Dani Alves je za vrijeme svog boravka u Španjolskoj, ali i od kad je u Italiji objavljivao poruke s dvostrukim značenjem i ruganjem prema nekim igračima Reala. Ponekad čak i preko medija.

Alves se nerijetko ustrčavao odaslati otrovne strelice prema Sergiju Ramosu, igraču s kojim i Pique često ratuje preko društvenih mreža. Međutim, Cristiano Ronaldo također je znao biti meta, iako u ovom slučaju Ronaldo nije koristio medije kako bi uzvratio na Brazilčevu poruku.

''Messi je puno bolji od Cristiana Ronalda. On ima utjecaja na igru, a Ronaldo ne. Nema utjecaja na igru izuzev postizanja golova'', jedna je od posljednjih izjava Danija Alvesa.

Nogometni velikani Real Madrid i Juventus igrat će finale na stadionu Millennium u subotu u Cardiffu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider