FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Garantira

Predsjednik UFC-a otkrio što će se 100% dogoditi nakon anticipiranog okršaja Miočića i Jonesa

Početkom studenog čeka nas anticipirani okršaj Stipe Miočića i Jon Jonesa, a Dana White je u potpunosti siguran što će se dogoditi nakon velike borbe.

Stipe Miočić (Foto: Afp)

Dugo anticipirana borba za UFC prvaka teške kategorije između Jon Jonesa i Stipe Miočića konačno se realizirala sredinom svibnja, a trenutni datum borbe je 9. studenog ove godine.

41-godišnji Miočić je zadnji put kročio u ring krajem ožujka 2021. godine kada je bio poražen nokaoutom od Francisa Ngannoua. Međutim, Miočić je već priznao kako ga u nadolazećoj borbi ne zanima titula, već samo osobni okršaj s Jonesom.

O borbi je bio upitan i predsjednik UFC-a, Dana White koji je već izjasnio želju da pobjednik ovog dvoboja bude suparnik privremenom prvaku Tomu Aspinallu.

Međutim, najnoviji komentari Whitea sugeriraju da to nije opcija u slučaju Miočić: "Stipe će se 100 posto povući nakon ove borbe" sigurno je izjavio predsjednik UFC-a.

S ozbirom na to da će Miočić u vrijeme borbe već imati 42 godine, ova izjava ne dolazi kao šok mnogima. U slučaju pobjede Jonesa, White nije puno optimističniji:

"Znaš kako govorim o Jonu Jonesu i što mislim o njemu kao borcu. Uvijek voli izazivati samog sebe, prešao je u tešku kategoriju... Ne znam točno što će učiniti nakon ove borbe, ali bio bih šokiran da se okuša protiv Toma Aspinalla."

Jones će na dan borbe imati 37 godina, a zadnji put se u ringu našao početkom ožujka prošle godine kada je dovršio Ciryla Ganea za malo više od dvije minute.

Sandra Elkasević Evo koliko je Sandra Elkasević zaradila osvajanjem bronce u Parizu divider

Ana Barbosu Noćna mora rumunjske gimnastičarke: Osvojila medalju i raširila zastavu, a zatim su joj oduzeli sve divider

Sandra Elkasević Sandrine riječi nakon medalje odjeknule kod susjeda: "Srbijo, presretna si što ga imaš, ali imamo i mi..." divider

Toni Kroos Kroos rekao surovu istinu o Ronaldu, a spomenuo i Modrića: ''To nije bila moja ideja'' divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook