Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZAHLAĐENJE ODNOSA

Damir Mišković i uprava Rijeke odbili ložu, idu na jug Maksimira s Armadom!

Damir Mišković i dalje je pogođen potezom Sergeja Jakirovića i Uprave Dinama.

NK Rijeka predstavila Željka Sopića (Foto: Goran Kovačić/Pixsell)

Rijeka i Dinamo već dugi niz godina surađuju što se tiče transfera igrača, no izgleda da je došlo do zahlađenja odnosa.

Naime, Damir Mišković ogorčen je potezom Dinama, koji je praktički oduzeo Sergeja Jakirovića Rijeci, tek dva dana prije europskog susreta u Lilleu.

Dinamo je znao za stavku u ugovoru da Jakirović može otići ako netko isplati šest njegovih plaća. Darijo Šimić kontaktirao je Jakirovića oko 14 sati dok se on kupao u moru, a Jakirović je iste sekunde sve prihvatio i već u 15 sati bio na putu za Zagreb.

Sergej Jakirović Jakirović najavio pojačanja: "Rijeka? Najlakše je sve svaliti na mene, zaboravlja se što sam napravio" divider

Mišković je nakon toga dao brojne intervjue, tvrdio je da je za transfer saznao na Facebook stranici Dinama, a toliko mu je sve zasmetalo da će na nedjeljnom dvoboju protiv Dinama biti na južnoj tribini Maksimira, zajedno s Armadom.

"Ova godina je iznenađujuća, baš sam iznenađen tom atmosferom, i to je prirodno, nije namješteno ništa, nismo slali neke letke i upute da svi moraju voljeti Rijeku, baš sam sretan i ponosan. Ja ću s navijačima Rijeke najvjerojatnije na jug, ne samo ja nego cijela uprava", rekao je Mišković na predstavljanju Željka Sopića kao novog trenera Rijeke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider