Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda proslava

Krznar nakon osvajanja dvostruke krune: "Samo se šest igrača pojavilo na treningu. Bolje mi je da ništa ne znam..."

Igrači Dinama proslavili su osvajanje dvostruke krune i kraj sjajne sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su osvojili dvostruku krunu pobijedivši Istru 1961 u finalu Kupa s visokih 6:3, nogometaši Dinama odradili su regeneracijski trening pred susret posljednjeg prvenstvenog kola sa Šibenikom.

Kako igrači nisu bili obvezni pojaviti se na treningu, pojavilo ih se tek šest. Čini se da je proslava dvostruke krune potrajala do ranih jutarnjih sati.

Samo šest igrača na jutarnjem treningu

"Bilo je veselo nakon finala Kupa. Zasluženo. Ne znam kako su proslavili osvajanje dvostruke krune, ali možda bolje da ne znam", rekao je trener Damir Krznar i nasmijao prisutne novinare. 

Na treningu su se pojavili Gavranović, Jakić i Zagorac, dok imena ostala tri igrača Krznar nije htio otkriti.

"Za danas smo zakazali regeneracijski trening na kojemu se pojavilo tek šest igrača. Mogu garantirati da će tih šest igrača sigurno nastupiti u utakmici protiv Šibenika", kazao je trener Dinama u šaljivom tonu i dodao.

"Evo, tri igrača su vam tu zbog obaveza prema medijima, a za ostala tri moram upregnuti moždane vijuge", rekao je.

"Bilo je stresno na početku sezone..."

Osvrnuo se trener Dinama na ovu sezonu kazavši da je početak sezone bio poprilično stresan.

"Početak sezone bio je klimav. Imali smo šokantnu utakmicu u Cluju i prolaz na jedanaesterce. Koliko nas je sreća poslužila u toj utakmici, napustila je nas u utakmici s Ferencvarošom. Šteta što se nije igralo na dvije utakmice, ali možemo biti zadovoljni", rekao je Krznar i dodao da moraju biti zadovoljni ostvarenim uspjesima u ovoj sezoni.

gol expired Oprostio se od navijača Tottenhama: Može li netko poremetiti Kaneov i Guardiolin plan? divider

"Upali smo u Europsku ligu gdje smo napravili respektabilan rezultat, a smatramo da četvrtfinale to svakako jest. Osim toga, osvojili smo dvostruku krunu. Iako je to cilj Dinama za svaku sezonu, nije to tako lako ostvariti. Ni drugi klubovi u Europi ne mogu na to računati, ali ove godine uspjeli smo to ostvariti", rekao je.

Dinamo spremno dočekuje sljedeću sezonu

Kaže kako je sve već spremno za narednu sezonu. 

"Što se tiče planova za sljedeću sezonu, mogu reći da je već 95 posto posla obavljeno na zimu. Sva zimska pojačanja koja su trenutačno na posudbama priključit će se momčadi na ljetnim pripremama jer nećemo moći računati na reprezentativce", rekao je i dodao kako njegov ostanak na klupi Dinama nije upitan.

"Čim je završila utakmica s Tottenhamom, potpisao sam dugoročni ugovor s Dinamom", kazao je.

Što se tiče planova za posljednju prvenstvenu utakmicu protiv Šibenika, Krznar je najavio da će se momčadi priključiti tri mlada igrača.

Ivanušec zaradio ozljedu u finalu Kupa

"Uz Šaranića i Baturinu koji su već bili s nama, prvoj momčadi će se priključiti i Vasilj", otkrio je i dodao da je Luka Ivanušec zaradio lakšu ozljedu u susretu protiv Istre 1961.

"Ivanušec ima kroničan problem s grčem u mišiću, ali do sada smo to uspjeli riješiti u dva-tri dana. Nadam se da će to tako biti i ovaj put. Kako ima obveze s reprezentacijom, nećemo ga koristiti u utakmici protiv Šibenika", zaključio je.

Dodajmo kako je susret 36. kola HT Prve lige između Dinama i Šibenika na rasporedu u subotu, 22. svibnja s početkom u 18 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider