Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bili tić" na baterije

Dambrauskasova tehnološka revolucija na Poljudu: Više nema švercanja na Hajdukovim treninzima

Hajduk će ovih dana trenirati bez šestorice reprezentativaca, a za ove koji ostanu neće biti švercanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi šef Hajduka Valdas Dambrauskas odradio je debi na Poljudu, a poslije pobjede protiv Dragovoljca u HNL-u momčadi je dao dva dana odmora pa otišao pogledati Rijeku u Šibenik, s kojom igra poslije reprezentativne pauze.

Zbog utakmica kvalifikacija njegovi treninzi do sljedeće utakmice bit će "lakši“ za Marka Livaju, Davida Čolinu, Stipu Biuka, Marina Ljubičića, Janija Atanasova i Kristiana Dimitrova, a za one koji ostanu neće biti švercanja.

Ne zato što će ih biti manje pa će treneru biti lakše nadzirati prisutne, nego zato što će ih snimati dron dok budu trenirali. Litavac je trener mlađe generacije, takozvani "laptop trener“ i poznato je kako je detaljno posvećen analizi vlastite momčadi i suparnika. Tako se ne libi za pomoć se okrenuti modernoj tehnologiji, što uključuje ovu posljednju novost na treningu Bilih.

Livaja neće trenirati s Hajdukom zbog obaveza u A reprezentaciji i utakmica s Maltom i Rusijom, Čoline, Biuka i Ljubičića neće biti zbog utakmica reprezentacije U-21 protiv Estonije i Austrije.

Atanasov je s reprezentacijom Sjeverne Makedonije, a Dimitrov konkurira za sastav Bugarske, kad se vrate i oni će "pod nadzor“ na Dambrauskasove treninge.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX