Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oreščanin i dalje trener, ali...

Čudna atmosfera na treningu Hajduka: Nitko ne zna kako će se sve završiti...

Napeta je i prilično čudna situacija u Hajduku.

Galerija Anita Kajtazi Roth (Foto: GOL.hr)

Nakon priopćenja trenera Siniše Oreščanina u kojem je napao čelnike Hajduka i stao na stranu sad već bivšeg voditelja Akademije Krešimira Gojuna, mnogi su očekivali da će ovog utorka trener postati bivši.

Oreščanin je ipak vodio poslijepodnevni trening, ali nije bio raspoložen za izjave.

Stanje na Mariborskom Pohorju, gdje se Hajduk priprema za novu sezonu, cijeli dan je pratila reporterka Dnevnika Nove TV Anita Kajtazi Roth.

"Atmosfera je ovdje prilično neuobičajena, nije se znalo hoće li on zaista biti na treningu nakon što je poslao priopćenje u kojem je Upravu Hajduka na čelu s predsjednikom Marinom Brbićem. Očekivalo se da će ili dobiti ili dati otkaz. Zašto je to tako, možemo samo nagađati", istaknula je Kajtazi Roth, dodavši:

Tko bi prije trebao napustiti Hajduk?

Ukupno glasova:

"Vjerojatno se ovdje radi i o otpremnini. Naime, ako klub da treneru otkaz, i njemu i cijelom stručnom stožeru dužan je isplatiti otpremninu. Ako trener ode sam, ostat će bez te otpremnine. Priča se ovdje o nekim dogovorima, pregovorima, a kako će oni završiti to je teško reći. Ono što je sigurno jest da Hajduk u srijedu igra prijateljsku utakmicu protiv poljskog Slaska, trebao bi ju voditi Siniša Oreščanin, baš kao što bi trebao voditi Hajduk na početku cijele sezone. No, čak ni oni najveći optimisti koji prate Hajduk redovito ne vjeruju da će Oreščanin ostati trener."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider