Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOBRO KOLO ZA POSRNULE

Čudesni Škot s klupe spasio United i Ten Haga, Chelsea se napokon diže

Odigrana su još četiri susreta subotnjeg programa Premier lige.

McTominay zabija pobjednički gol (Foto: Afp)

Negativan niz zaustavili su nogometaši Manchester Uniteda, na svom su Old Traffordu savladali Brentford 2:1, u osmom kolu engleske Premier lige.

Bio je Manchester United pred trećim porazom u nizu jer je zaostatak 0:1 imao sve do 93. minute. Prije ove subote gubio je od Crystal Palacea u prvenstvu te od Galatasarayja u Ligi prvaka.

Jensen je u 26. minuti doveo Brentford u vodstvo i gosti su vodili sve do sudačke nadoknade, kad je ulogu velikog junaka na sebe preuzeo 26-godišnji Škot Scott McTominay koji je zabijao u 93. i 97. minuti za slavlje domaćina. Manchester United je upisao četvrtu ligašku pobjedu u sezoni, ali uz to ima i četiri poraza.

Diže se Chelsea

Drugu prvenstvenu pobjedu u nizu, a treću ukupno, upisao je Chelsea koji je u gostima pobijedio Burnley 4:1.

Odobert je u 15. minuti doveo Burnley u vodstvo, ali je uslijedio preokret u vidu čak četiri gostujuća gola. Prvo je Al Dakhil pogodio vlastitu mrežu, dok su u nastavku za Chelsea pogađali Palmer, Sterling i Jackson.

Tek drugu pobjedu u sezoni ostvarili su igrači Evertona koji su ovaj put, na uvjerljivi način, svladali pred svojim navijačima Bournemouth s 3:0. U prvom poluvremenu strijelci su bili Garner u osmoj i Harrison u 37. minuti, a sve je zaključeno kad je Doucoure nakon sat vremena igre postavio konačnih 3:0.

Fulham je na domaćem terenu savladao Sheffield United rezultatom 3:1 i zauzeo sigurnu poziciju u sredini. Poveli su domaći pogotkom Decordove Reida u 53. minuti, da bi gosti izjednačili u 68. preko autogola Robinsona. Autogol je u 76. minuti viđen i s druge strane za novo vodstvo Fulhama, a konačni rezultat postavio je Willian u sudačkoj nadoknadi.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider