Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
atletico prošao s 8:1

Griezmann postigao najljepši pogodak sezone!? Ćorluka se ponovno ozlijedio!

Atletico Madrid nije imao milosti za moskovski Lokomotiv ni u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige.

Griezmann slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Atletico Madrida s ukupnih su 8:1 izborili prolaz u četvrtfinale Europske lige, nakon što su i u uzvratu slavili protiv Lokomotiv Moskve. Nakon 3:0 u Madridu, Atletico je u Moskvi bio još uvjerljiviji i slavio s čak 5:1!

Fernando Torres je postigao dva pogotka, a po jedan su pridodali Correa, Saul Niguez i Griezmann. Pogodak za domaćina postigao je Rybus.

Trenutak koji je obilježio susret, s pozitivne strane, bio je pogodak Antoinea Griezmanna u 85. minuti. Bio je to ujedno posljednji gol na utakmici, a francuski napadač pamtiti će ga zauvijek.

Nakon sjajnog progora Corree po lijevoj strani napada poslao je povratnu loptu na rub kaznenog prostora, odakle je Griezmann iz prve lobao vratara. Fantastičan pogodak, fantastičan osjećaj, fantastičan igrač Antoine Griezmann...

Nažalost, za nas je važnija vijest da je Vedran Ćorluka zbog ozljede napustio teren u 75. minuti utakmice. Branič hrvatske reprezentacije i ruskog sastava napustio je travnjak RZD Arene šepajući, čini se zbog problema s Ahilovom tetivom desne noge koju je operirao u Finskoj u travnju prošle godine i zbog koje je izbivao s terena 11 mjeseci.

Bio je to njegov treći nastup nakon što jer zbog ozljede pauzirao čak 320 dana. Ćorluka se vratio u prvom susretu protiv Atletica, potom je odigrao 90 minuta u ligaškom ogledu protiv Urala, a večeras je odigrao 75 minuta nakon čega je zamijenjen. Šime Vrsaljko je za Atletico nastupio u drugom poluvremenu.

Veličanstveni pogodak Griezmanna!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider