Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NADASVE SIMPATIČNO

Nova zvijezda Premier lige zbunila se u društvu lijepe voditeljice: "Engleski mi baš ne ide"

Marc Cucurella dobio je nagradu suigrača, ali i navijača, kao najbolji ovosezonski igrač Brightona.

Marc Cucurella u društvu lijepe voditeljice (Foto: Screenshot)

Marc Cucurella bio je jedan od perspektivnijih produkata Barcelonine La Massije u prošlih desetak godina. Ipak, kako pored Jordija Albe nije baš imao velike šanse uskočiti u prvi sastav, 2018. je poslan na posudbu u Eibar, a onda u Getafe.

U Getafeu, koji ga je u međuvremenu otkupio, u dvije sezone je propustio tek jednu ligašku utakmicu te je postao ponajbolji lijevi bočni branič lige. To je rezultiralo ovosezonskim transferom u Brighton and Hove Albion, koji je uplatio 18 milijuna eura.

Odličan posao bijelo-plavih

Na kraju se to pokazalo kao jedan od najboljih ovosezonskih poslova u Premier ligi, budući da bijelo-plavi s juga Engleske drže deveto mjesto na ljestvici, a upravo Cucurella je proglašen njihovim najboljim igračem. Kako po mišljenju suigrača, tako i navijača, što se obznanilo na njihovoj jučer organiziranoj gala večeri.

Tamo je Cucurella izašao na pozornicu primiti spomenute dvije nagrade, a onda se dogodila simpatična situacija. Lijepa voditeljica Španjolca je pitala kako se osjeća nakon što je u debitantskoj sezoni dobio obje nagrade, a odgovor kakav je dobila nije bio očekivan.

Nogomet mu ide bolje nego engleski

"Ne, ovo je bolje, to nije moguće", podosta je zbunjujuća izjava Cucurelle, nakon koje se odmah nasmijao, dok mu je voditeljica odgovorila kako je moguće te kako je to upravo postigao.

Joao Cancelo i Rayan Ait-Nouri U koga Liverpool polaže nade? City s ova dva gostovanja ne nosi dobre svježe uspomene! divider

Koliko god da je prva rečenica bila simpatična, drugom je Marc još više sve oduševio. Pogledao je prema mjestu gdje je sjedio menadžer Graham Potter, obrativši mu se:

"Hej, šefe. Iduće sezone stavi me na klupu, ne volim govoriti engleskim jezikom."

Cucurella je ove sezone uistinu oduševio svojim partijama. Zapravo, samo je nastavio s onim iz La Lige i nema sumnje da bi Brighton vrlo brzo mogao dobiti neke izdašne ponude za ovog 23-godišnjaka. No, ne očekuje se da će ga perspektivna i ambiciozna ekipa lako pustiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider