Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Pojavio se dres poznatog engleskog kluba, skoro pa isti kao Hajdukov gostujući

Crystal Palace uskoro predstavlja dres koji je skoro pa isti kao Hajdukov gostujući.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova nogometna sezona kuca na vrata, a brojni svjetski klubovi polako otkrivaju svoje garniture dresova koje će nositi do svibnja iduće godine.

Tako je nedavno Crystal Palace izbacio gostujuću garnituru dresova koja na sebi ima crveno-plavi motiv, identičan onome na gostujućem dresu Hajduka.

Englezi su taj dres nedavno pokazali navijačima, a uskoro bi trebala izaći i domaća varijanta dresa koja je skoro pa ista kao Hajdukova gostujuća.

Hajdukov gostujući crveno-plavi dres Najstariji nogometni klub na svijetu predstavio novi dres: Važan detalj podsjeća na Hajdukov divider

Spomenuti dres je objavio ugledni portal Footy Headlines koji se bavi dresovima svjetskim klubova i reprezentacija, a u skoro u svim slučajevima i pogodi dizajn dresova.

Razlika je samo u ovratniku i obrubima na rukavima, no ne radi se tu o krađi, već Hajduk i engleski prvoligaš imaju istog sponzora, a riječ je o talijanskom Macronu koji već godinama surađuje sa splitskim klubom.

Nije ovo prvi put da Englezi nose nešto što je prvi put viđeno u Hrvatskoj. Tako je prošle sezone Liverpool predstavio gostujući dres koji neodoljivo podsjeća na aktualni crni dres hrvatske nogometne reprezentacije, a riječ je o istom sponzoru, uglednom Nikeu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider