Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O sebi u trećem licu

Ronaldo utišao kritičare: "Oni koji vole Ronalda ne sumnjaju u mene!"

Cristiano Ronaldo je na spektakularan način prekinuo golgeterski post, a poslije utakmice je imao nekoliko riječi za svoje kritičare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je u Münchenu prekinuo golgeterski post u Ligi prvaka koji je trajao 659 minuta. S dva gola je donio Realu preokret i došao do 100 golova u europskim natjecanjima, a istovremeno je utišao kritičare kojih je u zadnje vrijeme bilo sve više.

''Ne znam tko sumnja u mene. Ljudi koji vole Ronalda nemaju nikakvih sumnji. Morate mi reći tko sumnja jer takvi komentari nisu došli do mene'', rekao je Ronaldo nakon utakmice. Uoči okršaja s Bayernom se pisalo kako su pojedini igrači nezadovoljni igrama Ronalda i da su čak od trenera Zinedinea Zidanea tražili da ga izbaci iz udarnog sastava.

Ne znamo jesu li te priče utemeljene, ali znamo da Zidaneu nije ni na kraj pameti izbaciti iz sastava svoju prvu zvijezdu. On je bio najbolji kada je najvažnije – s dva gola je Realu odškrinuo vrata polufinala nakon čega su utihnule sve kritike, a Ronaldo je ponovno postao neupitni kralj Madrida.

Može li Bayern napraviti iznenađenje u Madridu i izbaciti Real?

Ukupno glasova:

''Ronaldo je i dalje kralj'', piše španjolska Marca, dok ga AS naziva ''vječnom legendom.'' Španjolski mediji su puni hvale za Ronalda, a ističu i dobre igre Danija Carvajala i Marca Asensia. Njih su dvojica asistirali za golove kojima je Ronaldo uništio Bayern i došao do 100 golova u europskim utakmicama.

''Sretan sam, želio sam doći do te brojke. Čast je to ostvariti, a pogotovo protiv momčadi poput Bayerna. Momčad je dobro reagirala, nije lako igrati protiv vrlo jakog protivnika kada gubiš 1:0. Igrali smo jako dobro i brzo zabili gol za izjednačenje koji nam je olakšao posao. Pobjeda je zaslužena, a u uzvratu je sve otvoreno,'' rekao je Ronaldo, koji je pohvalio i nevjerojatnog Manuela Neuera.

''Neuer je bio dobar, imao je nekoliko obrana. Nekad zabijamo, a nekad ne. Ako Neuer ne bude imao tako dobar dan u uzvratu možda zabijemo više golova'', rekao je Ronaldo. Zbog njegovih obrana kapetan Sergio Ramos nije u potpunosti zadovoljan jer smatra da su mogli napustiti Njemačku i s većom prednošću.

''Ostala je želja za još golova, zaslužili smo više, ali sretni smo s ovom pobjedom,'' rekao je Ramos čiji je gol za 3:1 poništen zbog zaleđa. Međutim, nema sumnje da će kapetan biti najbolji kada je najpotrebnije, jer riješene utakmice ionako nisu njegova specijalnost.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider