Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Toga nema nigdje

Ne prestaje oduševljavati nogometni svijet: Ovo dovoljno govori kakav je Cristiano Ronaldo ''monstrum''

Cristiano Ronaldo nastavlja rušiti granice i postavljati nove rekorde.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako su mu 34 godine, Cristiano Ronaldo i dalje oduševljava nogometni svijet. Sjajni Portugalac je doveo svoju reprezentaciju u vodstvo protiv Švicarske briljantnim slobodnim udarcem, a potom u samoj završnici susreta golovima u 88. i 90. minuti razriješio pitanje pobjednika.

Ronaldu je to bio već 53. hat-trick u profesionalnoj karijeri (44 za Real, jedan za Juventus, jedan za ManUtd i sedam za Portugal). Također, odgovoran je za 30 posto hat-trickova u povijesti Portugala (7/23), što je nevjerojatan podatak.

Spomenimo i to kako je Cristianu Ronaldu to bila prva utakmica u Ligi nacija, a bolji debi od ovog nije mogao poželjeti.

Portugal je završni turnir izborio u grupi ispred Italije i Poljske, dok je Švicarska bila prva u skupini ispred Belgije i Islanda, dok će u nedjelju u finalu igrati protiv pobjednika dvoboja Nizozemska - Engleska koji je na rasporedu u četvrtak u Guimaraesu.

Slavlje Švicarske (Foto: AFP) Portugal u finalu Lige nacija: Ronaldo strpao hat-trick Švicarcima, riješio dramu s dva kasna gola divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider