Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Valencia bila u igri

Moglo je sve biti drugačije: Cristiano Ronaldo otkrio za koga je skoro potpisao prije ManUtd-a

Cristiano Ronaldo otkrio je kako je bio na pragu prelaska u Arsenal prije nego što se 2003. godine pridružio Manchester Unitedu.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao 18-godišnji talent, Cristiano Ronaldo bio je veliki prospekt kojeg je željelo dovesti nekoliko klubova. Na kraju je odabrao prelazak na Old Trafford i nije pogriješio. Igranje pod Alexom Fergusonom samo mu je pomoglo da postane ono što je danas.

Ali, sada kao jedna od najvećih zvijezda na planeti i igrač Juventusa otkrio je kako su neke stvari mogle ići puno drugačije.

''Bilo je kontakata s toliko mnogo drugih momčadi'', rekao je Cristiano Ronaldo za TV1, prenosi Manchester Evening News.

''Valencia je, na primjer, bila jedna od njih. Susreo sam se s Arseneom Wengerom i spremao se za Arsenal. Također, razgovarao sam s Barcelonom, Realom i Interom. Ali nakon prijateljske utakmice protiv ManUtd-a, koji je isto bio zainteresiran, postali su još više zainteresirani, ubrzali pregovore i potpisali me'', kazao je Portugalac.

Cristiano Ronaldo je s Crvenim vragovima osvojio tri naslova Premierlige i jednu Ligu prvaka, prije nego što se priključio Real Madridu za tada rekordni iznos od 80 milijuna funti 2009. godine.

Real priprema veliko iznenađenje: Hrvatski heroj iz Rusije na meti Kraljevskog kluba Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider