Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loš gubitnik...

Tamna strana Cristiana Ronalda ponovno isplivala na površinu: Kopljanici mu stali na kraj nakon devet godina

Cristiano Ronaldo u posljednjim je sekundama utakmice povukao nesportski potez kojim je mogao i ozlijediti suparnika.

Cristiano Ronaldo protestira (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Da je izrazito loš gubitnik, Cristiano Ronaldo pokazao je još jednom na kraju uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj je Juventus pred svojim igračima izgubio od Ajaxa i bio eliminiran iz Lige prvaka ukupnim rezultatom 2:3.

Nerijetko smo već bili svjedoci ispadima ponajboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda u situacijama kada njegova momčad gubi. Frustriran je znao udariti igrača u prolazu, s poda ili ga onako "slučajno" nagaziti. Sličnu stvar napravio je i na kraju utakmice protiv Ajaxa.

Igrale su se posljednje sekunde utakmice, Cristiano Ronaldo izgubio je loptu od Veltmana, a onda mu oštro uklizao u noge, iako je bilo jasno da neće moći doći prvi do lopte. Da stvar bude gora, Ronaldo se nije ni ispričao Veltmanu za start, nego se samo okrenuo leđima i odšetao od njega.

Mnogi vjeruju da je izbjegao crveni karton, ali da mu je dovoljna kazna što prvi put nakon 2010. godine neće vidjeti polufinale Lige prvaka. Naime, tada je Ronaldo posljednji put zapeo prije polufinala Lige prvaka, već u osmini finala gdje ga je zaustavio Lyon.

Nakon toga je tri godine zaredom igrao u polufinalu, pa je 2014. godine osvojio titulu. Godinu dana kasnije ponovno je zapeo u polufinalu, a potom je tri sezone zaredom osvajao titulu prvaka Europe s Kraljevskim klubom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider