Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkriveno kada debitira

U sjeni spektakularnih dočeka Cristiano Ronaldo predstavljen u Juventusu

Cristiano Ronaldo predstavljen je kao novi igrač talijanskog prvaka Juventusa.

Cristiano Ronaldo predstavljen u Juventusu (Screenshot)

U sjeni spektakularnog dočeka viceprvaka svijeta u Zagreb prošlo je predstavljanje Cristiana Ronalda kao novog igrača Juventusa! Prvi veliki i vjerojatno najveći transfer ovoga ljeta dogodio se prošlog tjedna, a u ponedjeljak su odrađene i formalnosti – liječnički pregled i predstavljanje.

Nakon Portugala, Engleske i Španjolske Cristiano Ronaldo stigao je kako bi pokorio i ostavio trag u Italiji. Ronaldu je priređen doček kakav su doživjeli samo Diego Maradona kada je dolazio u Napoli 1984. godine ili brazilski Ronaldo kada je prelazio u Inter 1997. godine. Obojica su u tom trenutku bili najbolji igrači svijeta, a tako je, barem službeno, i Cristiano Ronaldo (osvajač Zlatne lopte).

"Dobro sam razmislio prije dolaska ovdje. Nije bilo lako, ali prijatelji su mi rekli da je lako uklopiti se u ovaj klub i zato sam prelomio u korist Juvea. Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri i nisam došao jer sam bio nezadovoljan u Realu. Mnogi u mojim godinama idu u Kinu, Katar i slične zemlje, ali ja sam sretan što sam u Torinu. I zato, grazie, Juventus", rekao je Cristiano Ronaldo na predstavljanju.

Ronaldo će u Juventusu nositi dres sa "svojim" brojem 7, dok će Kolumbijac Cuadrado morati pronaći novi broj koji mu odgovara. Portugalac je na presici Juventusa otkrio i kada će debitirati u crno-bijelom dresu.

"Prvo se vraćam na odmor, a treninzima se priključujem 30. srpnja. Debitirat ću 12. kolovoza".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider