Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte pogotke

VIDEO Ronaldo se nastavlja poigravati u Saudijskoj Arabiji: Samo 45 minuta trebalo je Portugalcu za novi hat-trick

Cristiano Ronaldo postigao je hat-trick u prvih 45 minuta igre za svoj Al Nassr protiv Damaca u 18. kolu saudijskog prvenstva.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Cristianu Ronaldu danas nije trebalo puno za hat-trick u mreži suparnika, točnije samo 45 minuta. Ronaldov Al Nassr slavio je 0:3 na gostovanju kod Damaca u 18. kolu saudijskog prvenstva.

Igrači Gorice Ima li nade za njih? Gorica upisala prvu pobjedu nakon šest mjeseci i smanjila zaostatak za Šibenikom divider

Vodstvo svom timu CR je donio u 18. minuti. Dosuđen je penal, a Portugalac je precizan za prednost Al Nassra od 1:0.

Joško Gvardiol Borussia Dortmund slavila kod Kramarića i izbila na vrh Bundeslige, pobijedili i Kovač i Gvardiol divider

Samo pet minuta kasnije 2:0 je za Al Nassra. Primio je loptu na 20-ak metara od gola, došao je do vrha kaznenog prostora i zatim neodbranjivim udarcem matira protivničkog golmana za povećanje vodstva.


Konačnih 0:3 postavio je u 44. minuti igre, njegova momčad povukla je brzinski kontranapad, Ronaldo je sjajno ispratio akciju, došao na 10 metara, primio povratnu loptu i mirno ju pospremio pokraj vratara.

Cristiano Ronaldo s obitelji Cristiano Ronaldo sa svojom obitelji napustio luksuzni hotel, cifra koju je platio je ogromna divider

U redovima Damaca igrali su bivši igrači Dinama, Domagoj Antolić koji je igru napustio u 47. minuti, dok je Soudani na terenu proveo svih 90 minuta. Momčad Damaca s klupe vodio je naš Krešimir Režić.

Golove možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider