Galerija

Nakon što je zabrinuo cijelu portugalsku naciju te dio stanovnika talijanskog grada Torina koji navijaju za Juventus, Cristiano Ronaldo poslao je svima ohrabrujuće vijesti nakon utakmice Portugala i Srbije (1:1). Podsjetimo, Ronaldo je izišao iz igre u 30. minuti nakon ozljede mišića desne lože.

Najviše su se u tom trenutku zabrinuli navijači Juventusa, koji za 15 dana očekuje prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa.

"Ne brinem se. Poznajem svoje tijelo i vjerujem da ću za tjedan do dva biti u redu", rekao je Cristiano Ronaldo u mix-zoni nakon utakmice.

Portugalac je vitalni dio momčadi talijanskog prvaka, a to se najbolje vidjelo u uzvratnoj utakmici osmine finala, kada je hat-trickom "prenio" Juventus preko Atletica iz Madrida, iako je prvi susret izgubio rezultatom 0:2.

Nakon što je izišao iz igre, Cristiano Ronaldo presvukao se u trenirku te kao i u finalu Europskog prvenstva 2016. godine, kada je također izašao vrlo rano zbog ozljede, poput izbornika davao upute svojim igračima pored aut-linije.