Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"poznajem svoje tijelo..."

Ronaldo ponovno "glumio" izbornika, pa poslao snažnu poruku navijačima Juventusa

Cristiano Ronaldo obećao je navijačima Juventusa da će za dva tjedna biti spreman za utakmicu protiv Ajaxa.

Galerija Cristiano Ronaldo ponovno u ulozi trenera (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ozlijedio se Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +1 Ozlijedio se Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Nakon što je zabrinuo cijelu portugalsku naciju te dio stanovnika talijanskog grada Torina koji navijaju za Juventus, Cristiano Ronaldo poslao je svima ohrabrujuće vijesti nakon utakmice Portugala i Srbije (1:1). Podsjetimo, Ronaldo je izišao iz igre u 30. minuti nakon ozljede mišića desne lože.

Najviše su se u tom trenutku zabrinuli navijači Juventusa, koji za 15 dana očekuje prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa.

"Ne brinem se. Poznajem svoje tijelo i vjerujem da ću za tjedan do dva biti u redu", rekao je Cristiano Ronaldo u mix-zoni nakon utakmice.

Portugalac je vitalni dio momčadi talijanskog prvaka, a to se najbolje vidjelo u uzvratnoj utakmici osmine finala, kada je hat-trickom "prenio" Juventus preko Atletica iz Madrida, iako je prvi susret izgubio rezultatom 0:2.

Nakon što je izišao iz igre, Cristiano Ronaldo presvukao se u trenirku te kao i u finalu Europskog prvenstva 2016. godine, kada je također izašao vrlo rano zbog ozljede, poput izbornika davao upute svojim igračima pored aut-linije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider