Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a tu je old school naušnica

Cristiano Ronaldo iznenadio fanove novim tinejdžerskim imidžem, suigrači mu umiru od smijeha

Cristiano Ronaldo ponovno se odlučio za promjenu svog imidža.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo ponovno je promijenio imidž. Nakon repića koji su mnogi ismijavali, portugalska zvijezda odlučila se vratiti u mlađe dane i raspustiti svoju blago kovrčavu kosu.

Fotografiju je podijelio na profilima društvenih mreža i pritom upitao svoje fanove odobravaju li njegov novi stil. Mišljenja su podijeljena te mu se velika većina muške populacije i smije, pogotovo njegovi bivši i aktualni suigrači.

gol expired Njemačka legenda gura Kovača na klupu Borussije: ''Favre odlazi, Niko dolazi'' divider

Douglas Costa svoje je mišljenje izrazio emotikonima koji plaču od smijeha, slično kao i Marcelo, Fred mu je rekao da je predivan, a mnogi su pak njegov novi imidž vidjeli kao priliku da naprave dobru zezanciju.

"Vratio se u vrijeme kada je zapravo igrao dobro", bio je jedan od zlobnijih komentara.

No Ronaldo je uistinu vratio svoj stari imidž koji je već imao u Manchester Unitedu kao golobradi mladić. Ne možemo ne primijetiti i jednu old school naušnicu u lijevom uhu portugalske zvijezde, koja u pravilu nosi dijamantne naušnice.

Nije da brojimo, ali u svega 15 sati Ronaldo je na Instagramu zaradio više od 10 milijuna lajkova svojih pratitelja, koji očito odobravaju njegov novi izgled.

gol expired Hrvatski stoper oduševio nogometni svijet: U razmaku od četiri dana u džep pospremio Haalanda i Havertza divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider