Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netočna informacija

Cristiano Ronaldo ipak nije stavio na raspolaganje svoj hotel u Marakešu žrtvama potresa

Portugalski nogometaš nije stavio na raspolaganje svoj hotel u Marakešu za žrtve potresa.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

U razornom potresu koji je pogodio Maroko poginulo je više od 2 tisuće ljudi, a broj mrtvih nažalost još uvijek raste. Hitne službe užurbano tragaju za preživjelima u ruševinama, a veliki broj Marokanaca je i drugu noć proveo na otvorenom.

U nedjelju smo krivo prenijeli pisanja španjolskih medija kako je Cristiano Ronaldo stavio na raspolaganje svoj hotel u Marakešu za žrtve potresa, no to nije bila točna informacija.

Luksuzni hotel ima četiri zvijezdice i nalazi se u predgrađu glavnog grada, prenosi španjolska Marca.

"Moja najdublja sućut obiteljima i prijateljima svih onih koji su izgubili život u potresu u Maroku. Šaljem ljubav i molitvu svima u Maroku u ovim teškim trenucima", poručio je kratko portugalski nogometaš na službenom Instagram profilu.

No, mediji su krivo protumačili izjavu  španjolske turistkinje.

“Turistkinja priča kako je spavala na ulici i kako je uspjela dobiti sobu besplatno u hotelu Cristiana Ronalda. Činjenica da je ona pronašla utočište u luksuznom hotelu ne znači da je isti otvorio svoja vrata žrtvama, kao što je jasno da je shvaćeno”, piše Liberation, a prenosi Faktograf.hr.

''Voditelj poslovanja hotela, navodi Moroco World News, kazao je kako je šokiran navodima, posebno onima koji su se pojavili na španjolskom portalu Marca. Iz Ronaldovog su hotela jasno naznačili da nisu “utočište za izbjeglice'', piše Faktograf.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider