Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema odmora

VIDEO Cristiano pogledao prvo poluvrijeme Al Nassra iz lože pa nestao, navijači se oduševili kad su saznali zašto je otišao

Cristiano Ronaldo nije imao pravo nastupa u ovoj utakmici za Al Nassr, ali je svejedno uspio oduševiti navijače.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Novi klub Cristiana Ronalda Al Nassr pobijedio je Al Taee golovima Andersona Talisce, a kako Cristiano Ronaldo nije mogao igrati utakmicu zbog stare suspenzije iz Manchester Uniteda, odnosno još ni ne može biti registriran zbog previše stranaca u momčadi pa je početak susreta odgledao iz VIP lože.

Cristiano Ronaldo Ronaldo postavio zahtjev upravi kluba: Želi da dovedu njegova prijatelja, ima 39 godina divider

Napominjemo početak, jer nije ostao cijelu utakmicu. Pojavio se u punoj opremi, pozdravio navijače i pogledao uvodnih 45 minuta, ali na poluvremenu je otišao u svlačionicu. Više se nije ni vraćao u ložu, nego je ostao gledati utakmicu na TV-u u svlačionici, a kad je već tamo, odlučio je odraditi trening na biciklu.

Debitirat će vjerojatno za dva tjedna

Zato će vjerojatno i otići u povijest kao jedan od najvećih nogometaša u povijesti jer svaki slobodan trenutak koristi kako bi svoje tijelo još bolje pripremio za skorašnje izazove, iako je riječ o saudijskoj ligi, Ronaldo joj je pristupio kao da još igra na top razini.

Rudi Garcia i Cristiano Ronaldo Ronaldov trener ponižen kao nikad prije: "Najgori čovjek kojeg sam upoznao, hladna i proračunata osoba" divider

Zbog suspenzije FIFA-e od dvije utakmice neće igrati ni protiv Al-Shababa sljedeći vikend, a debitirat bi trebao 22. siječnja protiv Ettifaqa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider