Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Par dana nakon šoka

Cristiano Ronaldo otkrio ostaje li u Juventusu i što mu je bilo jako važno ove sezone

Juventus je u subotu pobijedio Fiorentinu s 2:1 i time osigurao 35. naslov prvaka Italije, a osmi zaredom. Međutim, nakon utakmice mnoge je zanimalo što ima za reći Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon ispadanja Juventusa u Ligi prvaka od Ajaxa, talijanski list La Republica prenio je kako je razočarani Cristiano Ronaldo teško podnio eliminaciju iz Lige prvaka i traži da se Juventus pojača za iduću sezonu. A ako se to ne dogodi, da je moguć rastanak već ovog ljeta.

''Ostajem u Juventusu, 1000 posto'', rekao je Cristiano Ronaldo.

''Po mom mišljenju, bila je vrlo dobra sezona i dobro sam se prilagodio. Osvojili smo Scudetto i Superkup, što svakako nije lako postići'', izjavio je Portugalac za Sky Sport Italia.

Juventus slavi 35. naslov prvaka (Foto: AFP) Perišić spasio Inter u derbiju, Juventus slavi osmi uzastopni i ukupno 35. naslov prvaka Italije divider

''Nakon osvajanja prvenstva u Engleskoj i Španjolskoj, sada mogu reći da sam osvojio i naslov u Italiji. Meni je to bilo važno i jak osam sretan zbog toga'', dodao je.

Činjenica je da to dolazi samo nekoliko dana nakon što je Juventus doživio šok u Ligi prvaka.

''Bila je uspješna godina. Ne možete uvijek pobijediti. Osjećali smo da možemo napraviti više i htjeli smo pobijediti, ali samo jedna momčad može osvojiti Ligu prvaka. Sljedeće godine je novo poglavlje, navijači to žele i mi. To je važan trofej, ali teško je doći do njega kroz takvo natjecanje'', zaključio je Cristiano Ronaldo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider