Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A pale su i dionice

Uzbuna u Juventusu: Razočarani Ronaldo prijeti odlaskom!

Poraz i ispadanje od Ajaxa teško su pali Torinezima...

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pad vrijednosti Juventusovih dionica nakon ispadanja od Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka nije jedina loša vijest koja je zatekla Torineze.

Odmah u srijedu ujutro, čim se Milanska burza otvorila, vrijednost jedne dionice Juventusa pala je za 20,92 posto, na iznos od 1356 eura, kao izravna posljedica neulaska u polufinale.

Na cijeni dionica već se osjetila sva neugodnost poraza od Ajaxa, a uskoro bi mogla i na još jedan način.

Ultimatum Agnelliju

Kako piše talijanski list La Republica, razočarani Cristiano Ronaldo teško je podnio eliminaciju iz Lige prvaka i traži da se Juventus pojača za iduću sezonu.

Talijani pišu kako Ronaldo želi ostati u Juventusu još barem jednu sezonu (ugovor mu traje do 30. lipnja 2022.), ali i da inzistira da klupski čelnici odriješe kesu i dovedu pojačanja s kojima će Juve iduće sezone jurišati do samog kraja u Ligi prvaka.

Ako se to ne dogodi, moguć je rastanak već ovog ljeta.

23 godine čekanja

Inače, nije poznato tko su ti igrači koje bi Ronaldo volio vidjeti kao suigrače u Juveu.

Sima je pak jasno to da je Juventus došao do te razine da ga ne zadovoljava osvajanje Serie A i Kupa, što je njihov predsjednik Andrea Agnelli u nekoliko navrata ove sezone isticao. I to je sasvim logično s obzirom na to kakve igrače ima. Uostalom, samo su za Ronalda iskrcali odštetu od 117 milijuna eura, a to nisu učinili zbog prvenstva i Kupa, već s jednim jedinim ciljem - da im pomogne osvojiti Ligu prvaka na koju čekaju 23 godine.

U tom su periodu pet puta gubili u finalima i osvajanje Lige prvaka postala je svojevrsna opsesija Juventusa. Prva sezona s Ronaldom označena je kao neuspjeh, a vidjet ćemo kakva će biti druga (i hoće li do nje uopće doći).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider