Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Netko je morao ispasti

Ronaldo sastavio dream team od svojih bivših suigrača: Nema jednog od Realova "sveta tri kralja"

Cristiano Ronaldo odabrao je idealnih jedanaest od svojih suigrača u bogatoj karijeri, a navijači su primijetili kako nema Casemira.

Ronaldovih 11 (Foto: Screenshot)

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo ne provodi se baš najbolje na nogometnim terenima s Al Nassrom, ali radi jako dobar posao kao promotor te zemlje. Tamošnjim medijima otkrio je idealnu momčad svojih suigrača, koju sad prenose brojni svjetski mediji.

Goal Arabija zamolio ga je da odabere najboljih jedanaest igrača s kojima je dijelio dres, a u moru zvijezda koje su s njim igrale u Sportingu, Man Unitedu, Realu, Juventusu i Al Nassru netko je morao ispasti.

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo u sauni pokazao mišiće, ali svi su zamijetili lakirane nokte: Znate li zašto to radi? divider

Odabrao je Ikera Casillasa na golu, Sergija Ramosa, Rija Ferdinanda, Giorgiija Chiellinija i Marcela u obrani, Paula Scholesa, Luku Modrića i Tonija Kroosa u vezi te Garetha Balea, Karima Benzemu i Waynea Rooneya u napadu u svoj dream team.

Nema Casemira

Najzvučnije ime koje je propustilo ući u momčad jedan je od Realova "sveta tri kralja" Casemiro, primijetili su navijači, koji je uz Modrića i Kroosa bio instrumentalan dio njegovih uspjeha u Realu. Mnogi ih smatraju ne samo najboljim veznim triom Reala nego uopće u nogometnoj povijesti, no to je ipak pitanje za ozbiljnije rasprave.

Dinko Jeličić Hrvat preporučio Hrvata: Cristiano Ronaldo dobio novog trenera divider

Također, Casemiro nije igrao s Ronaldom samo u Realu nego i u Manchester Unitedu, pa to dodatno čudi nogometne obožavatelje, no njemu u obranu, nije mu bilo lako…

Ronaldovih 11 Ronaldovih 11 (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX