Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi otići iz kluba

Ronaldo ne dolazi na početak priprema Uniteda, javio se klub s najluđom ponudom

Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United nakon samo godinu dana, i to ovog ljeta.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo želi napustiti Manchester United, i to već ovog ljeta.

Iako je stigao prije samo godinu dana, 37-godišnji Portualac nije zadovoljan na Old Traffordu. Nema ništa protiv novog trenera Erika ten Haga, ali već je poslao zamolbu da ga puste iz kluba jer se momčad ne pojačava, a on se želi boriti za naslov prvaka.

Nikad nije skrivao ljubav prema Unitedu, ali u završnoj fazi nogometne karijere želi igrati Ligu prvaka i boriti se za trofeje. Zbog toga se njegov menadžer Jorge Mendes već bacio u potragu za novim klubom, ali zasad bez većeg uspjeha.

Austrijanci poslali najluđu ponudu Ronaldu

U svjetskim medijima tako se spekulira o interesu Chelseaja, Bayerna i Napolija, a sada se pojavilo ime novog kluba, RB Salzburga, koji je Portuglacu poslao najluđu ponudu u povijesti.

Objavili su tako na svojem profilu na Twitteru šaljivu poruku u kojoj navode što sve mogu ponuditi Ronaldu:

"Trofeji, igranje Lige prvaka, prekrasne planine, najtalentiranija momčad u Europi", poručili su iz redova austrijskog prvaka.

Propušta početak priprema Uniteda

No, Manchester United inzistira da Ronaldo nije na prodaju.

Crveni vragovi žele ga zadržati, ali kao grom iz vedra neba odjeknula je objava talijanskog specijalista za transfere Fabrizia Romana, koji tvrdi da Ronaldo neće doći na početak priprema Uniteda, kako tvrdi, zbog obiteljskih razloga.

"Potvrđeno. Cristiano Ronaldo propustit će današnji trening Uniteda zbog obiteljskih razloga. Klub je prihvatio to objašnjenje", piše Romano pa dodaje:

"Manchester United svjestan je da želi otići iz kluba, ali inzistira u svojem stavu: nije na prodaju, žele ga zadržati".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider