Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a onda se sve okrenulo

Ronalda uhvatila kamera kako kritizira suigrače u tunelu

Real je u dvije utakmice dva puta s 3:1 pobijedio Napoli, ali nisu svi sretni utakmicom u Napulju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvih 45 minuta Napolija u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Reala bilo je jedno od najboljih koje smo gledali ove sezone. Nakon prvog dijela Napoli je bio itekako kandidat za izbacivanje europskog prvaka, ali Madriđani su u nastavku došli k sebi zahvaljujući prvenstveno svom kapetanu.

Da, Sergio Ramos opet je bio taj koji je morao izvlačiti Real iako je upravo njegov dio ekipe u prvih 45 minuta bio pod najvećim pritiskom. Čak 11 puta su domaćini pucali po golu Navasa, što se nikad nije dogodilo Realu u eri Zinedinea Zidanea.

''Mi se ne znamo braniti'', rekao je Cristiano Ronaldo Marcelu u tunelu uoči nastavka utakmice, a tamo je bio i Pepe.

Bila je to očita kritika svojoj momčadi, prvenstveno obrani iako će mnogi reći kako se Real loše brani prvenstveno na prvoj liniji obrane koju bi trebali držati Cristiano, Bale i Benzema. Ova se rečenica sigurno neće svidjeti njegovim kolegama, a to nije prvi put da Ronaldo javno iskazuje nezadovoljstvo suigračima.

Nakon toga se sve okrenulo. Zidane je malo promijenio formaciju i stisnuo domaćina koji je u drugih 45 minuta tek dva puta zapucao na vrata Keylora Navasa. A u napadu je pak spasonosne golove za Real morao zabiti branič Ramos (jedan uz pomoć glave Mertensa).

Tek je treći pogodak bio plod navale gostiju, a strijelac je bio Alvaro Morata koji je pospremio jednu obranu Reine. Vratar Napolija obranio je udarac Ronaldu koji nakon gola Morate nije slavio iako mu je čestitao kada su se susreli na centru.

Ne znamo je li još bio pod dojmom rešetanja koje su gosti doživjeli u prvom dijelu ili mu se jednostavno nije dalo slaviti treći gol, ali sve je to dobilo veliku pozornost u madridskim sportskim listovima Marci i Asu. Samo kažemo…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider