Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
portugalac kuhao u sebi

Novi problemi za Real: Ronaldo poludio na nepromišljenog Casemira

Cristiano Ronaldo želio je dobiti peti žuti karton kako bi propustio lagano gostovanje kod Granade. Planove mu je pokvario njegov suigrač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo zamalo je postao tragičar susreta 35. kola Primere, nakon što je promašio jedanaesterac, a nedugo nakon toga Valencia poravnala rezultat. Na njegovu sreću Marcelo ga je izvukao sjajnim golom svojom slabijom desnom nogom.

Osim činjenice da nije uspio zabiti pogodak, Ronaldo nije uspio ni zaraditi žuti karton, iako je imao najbolju namjeru. Naime, Portugalac na svom kontu ima četiri žuta kartona i jedan ga dijeli od suspenzije. Želio ga je dobiti u susretu protiv Valencije, kako bi propustio lagano gostovanje kod putnika u drugu ligu Granade, no to mu je upropastio Casemiro.

Igrala se sama završnica dvoboja kada je Real zaradio slobodni udarac na sredini terena, mjesta na travnjaku gdje se Ronaldo jako rijetko vraća. No, za ovaj slobodni udarac Portugalac se vratio, maknuo Kroosa od lopte, no Casemiro se ubacio i izveo loptu. Ronaldo ga je u čudu pogledao, te ispratio akciju.

S obzirom da ga i dalje jedan žuti karton dijeli od suspenzije, postoji opasnost da ga ne dobije protiv Granade, pa da će morati propustiti dvoboj protiv odlične Seville. Ovako je gotovo sigurno da će ga trener Zidane odmoriti protiv Granade, kako bi ga imao na raspolaganju za Sevillu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider