Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to mora da je ljubav

Cristiano Ronaldo u novom obračunu s navijačima Atletica: "Što je? Usra.. ste se"

Cristiano Ronaldo ponovno je imao okršaj s navijačima Atletico Madrida.

Cristiano Ronaldo u obračunu s navijačima Atletica (Screenshot)

Nogometaši Juventusa prokockali su prednost 2:0 kod Atletico Madrida u sklopu 1. kola Lige prvaka. Atletico je uspio golovima Savića i Herrere anulirati prednost Stare dame u koju su ju doveli Cuadrado i Matuidi, no u pretposljednjoj minuti susreta je gotovo ostao bez tog boda.

Cristiano Ronaldo nanizao je driblinzima čak petoricu igrača domaćeg sastava, izborio odličnu poziciju za udarac iskosa, no njegova je lopta prozujala pored lijeve vratnice Jana Oblaka. Igračima Atletica odmah je laknulo, te su krenuli s provokacijama prema bivšem igraču Real Madrida.

GESTA CRISTIANA RONALDA

Pep Guardiola (Foto: AFP) Guardiola se osvrnuo na Dinamo i otkrio što ga zanima: ''Ne zanimaju me njegove slabe točke'' divider

Ronaldo im nije ostao dužan, te je gestikuliranjem prstima i potvrdnim kimanjem glavom poslao prilično jasnu poruku:

"Što je? Usr... ste se? Da, da."

Nakon utakmice nije želio stati pred kamere, te je samo u prolazu odgovorio novinaru koji ga je pitao što je njegova gestikulacija trebala značiti.

"Učite, morate učiti", odgovorio mu je Portugalac.

Podsjetimo, i lani je u osmini finala Lige prvaka Ronaldo imao okršaj s navijačima Atletica. Najprije nakon poraza u prvoj utakmici u Madridu, kada im je gestikulirao da on ima pet Ligi prvaka u svom vlasništvu, a oni nijednu, te nakon uzvrata kada je svojom gestom upućivao na svoja mu... Bio je to njegov odgovor na proslavu Diega Simeonea u prvoj utakmici, kada se okrenuo prema navijačima i uhvatio za genitalije.

gol expired Dvojica igrača Dinama u idealnoj momčadi kola Lige prvaka! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider