Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što će reći obožavateljice?

Cristiano Ronaldo iznenadio mnoge s novim imidžem: Riješio problem upadanja kose u oči

Cristiano Ronaldo pojavio se na prvom treningu Juventusa nakon kratke stanke s - repićem.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nakon kratkog perioda stanke zbog božnićnih blagdana, nogometaši Juventusa vratili su se treninzima. Na prvom od njih okupili su se svi igrači, a među njima i Cristiano Ronaldo, koji je iznenadio mnoge novim imidžem.

Mario Mandžukić koreografija na tribinama Juventus se predivnim riječima i videom oprostio od Mandžukića: "Marione, hvala ti"

Primjetili smo da je u posljednje vrijeme puštao kosu i da mu je često znala padati preko čela. Da se to u budućnosti ne bi događalo, na treningu se pojavio s adekvatnim riješenjem - repićem.

Cristiano Ronaldo - novi imidž
Cristiano Ronaldo - novi imidž (Foto: Juventus official website)

Portugalac je svegao kosu u manji rep, poput samuraja, i tako odradio cijeli trening. Je li mu plan i dalje puštati kosu, teško je reći, no u svakom slučaju zanimljiva promjena imidža kod ponajboljeg nogometaša današnjice.

Cristiano Ronaldo - novi imidž
Cristiano Ronaldo - novi imidž (Foto: Juventus official website)

Pan Zimska liga Koprivnica Zabrana igranja 10 godina: Pogledajte potez zbog kojeg je hrvatski nogometaš brutalno kažnjen

Juventus u nastavak prvenstva ulazi 6. siječnja, kada u Torino stiže Cagliari. Stara dama i Inter su trenutno izjednačeni na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s 42 boda. 

Rezultati by SofaScore

 

Nastavi čitati